tips til ting man kan gjøre på en fest

Stilt av >
Jeg skal holde en fest og lurer på om noen har tips til å få opp stemningen. (det er en ungdomsfylle fest)
Også noen tips til hvordan man unngår at det går dritt og at ting blir ødelagt.
Det kommer ca.10 stk.
Skriv et svar til spørsmålet...
7 svar

svarte:

om du skal ha fest tror jeg det viktigste egentelig er folka. Det er jo litt greit at det er snakk om mennesker som kan slappe av sammen og ha det morro. De festene jeg har det morsomt på er de hvor det er kule folk og grei musikk.
Nå kjenner jeg jo ikke deg og veit ikke hva miljø du er i. Mitt miljø er ganske spesielt når det kommer til musikk, og hva man gjør på fest.
Jeg vil bare forslå at du har grei festmusikk, altså noe alle kan like. Litt ille om det blir spillt musikk de tre fulleste gutta liker, så sitter det sju stk. som ikke klarer å slappe av og ha det morro fordi musikken er helt jævlig.

Det er også fint om det er litt blanda med gutter og jenter. Det kan bli ganske kjipt om det er
1 jente og 9 gutter, spesielt om jenta ikke er singel.

lykke til da

svarte:

start med et rolig såkaldt drikkespill.. hvor alle reglene består av å drikke fra drikken sin.. dette vil etterhvert få opp stemningen og løse opp festen.. varriert musikk med gode gamle slagere er heller ingen dum ide;) deriblandt i'm blue... :P

svarte:

Singstar er en klassiker. Om du ikke har singstar eller playstation selv, kan du låne av noen eller spørre om en av de som er invitert har, og kan ha med seg. =)

For å unngå at ting blir ødelagt og at det blir misslykket er det best å passe på at det kun er invitert folk du kjenner og stoler på, og at det kun er disse som kommer inn.

svarte:

Heisan

Fest skal være hyggelig og sosialt, da kan man finne f.eks et tema som festen skal ha! F.eks:Tex mex - Disco -Heavy- Cowboy/indianer- 80 tallet -Power flower osv. Mat og drikke skal ha samme tema som er valgt. Parykker og utkledning er alltid morsomt. Spørsmål konkurranse innen det valgte tema. Pakkeleken er også en morsom variant. Guitar hero , singstar kan også være morsomt. Her er det bare å slippe kreaviteten løs, så blir det en flott sammenkomst med dine venner.
Lykke till!

Mvh
Bjoran

svarte:

Jeg tror at i de aller fleste tilfeller så er det å være avslappa, og ikke stresse for mye rundt stemningen det som skal til.
Jeg vet med meg selv i hvertfall at på fester der verten er avslappa og tar ting litt som det kommer, så trives jeg best.

Men som en "ice-breaker" er det jo alltid moro med et "theme". Bad taste party, 80-talls fest, etc.

Lykke til, og ha en trivelig fest :)

svarte:

Har du naboer vegg i vegg ,så er det en god start å varsle om festen en uke eller to i forveien!
Ha en god fest !

svarte:

Ha barberskum i hele ansiktet (unntatt øyne og munn)
Garantert latter =)
Skriv et svar til spørsmålet...