Kjørerute i Europa?

Stilt av
Hei!
Skal reise til sommeren og lurte derfor på om noen kunne anbefale meg en kjørerute?! Vil gjerne innom Spania og Italia og vil bruke ca. 3 uker på reisen
Skriv et svar til spørsmålet...
2 svar

svarte:

Til sommeren? Er det ett sted i Tyskland?
Neida bare tuller.
Lagde raskt ei rute i maps.google.com (se nedefor)
Har tatt med noen av de store byene.
Det er laaaangt 13.000 km, en vei!
Denne ruta bruker du ca. 5 1/2 dag non-stop.
Du kan jo eksperimentere selv.

Lykke til!


Vis større kart

svarte:

Skal ikke gå inn på hva du bør gjøre men gi deg litt om hva jeg har gjort.. Når du kommer til Spania bør du prøve kysten ved Algeciras med besøk innom Cibraltar.. Kysten langs Marbella er ikke og fornekte.. Hvis du vil innom Italia ville jeg også tatt med Wien, Bratislava og Praha..
Det kan være ett problem hvis du bruker GPS for veldig ofte er ikke Bratislava (Slovakia) med på disse kartene.. Men byen kan jeg anbefalle.. Sinnsyk god mat til en lattelig pris..
Restauranter er over alt.. Hvis du har tid er Slovakia kanskje den best bevarte "hemmligheten" i europa.. Billig og meget hyggelige folk.. Desverre snakker ikke mange engelsk men tysk.. Men Englesken kommer seg.. Det er også økonomi besparende og prøpve disse landene..
Følg reiseruten til kameraten under med følg Slovakia og Tjekkia tilbake istedenfor Tyskland..
Wien og Bratislava er ca 50 km fra hverandre.. Når du kjører fra Tjekkia inn til Tyskland kommer du også til byer som fortsatt ligger i ruiner etter bombing fra andre verdenskrig.. Dresden (tror jeg).. Har ikke vært i Italia desverre men har fått tips.. Prøv is og pizza :-))
Planlegger en lignene reise selv men får aldri tid.. God tur og lykke til..
PS! Hvis du skulle ha service på bilen din prøv Slovakia eller Tjekkia.. 20% pris i forhold til Norge.. På merkeverksted.. 100% god service alltid..
Skriv et svar til spørsmålet...