Kan man lære seg å heale eller se energier?

Stilt av
Hvordan kan man vite om man har evner til å heale? Eller kan man lære seg det? og hvordan kan man se energier som ånder? er det noe man er født med eller kan det læres?
Skriv et svar til spørsmålet...
5 svar

svarte:

Dette er evner alle i teorien skal kunne lære seg. Det er ikke noe hokus-pokus, men det krever nok et litt spesielt livssyn og syn på verden.

En av teoriene er forbundet med fysikernes "string theory" om at all materie og ånd er energi i bevegelse, og videre at tanker styrer energi også i materie. På den måten påvirker din vilje hvilke evner du har, og du vil kunne kommunisere med alle celler, atomer og vesener du måtte konsentrere deg om. Det innerste laget av aura rundt mennesker, dyr og gjenstander kan i utgangspunktet alle se, med litt trening kan man lære seg å se mer.

Hvis du ønsker å lære: Sett deg litt inn i hva energi og healing er, les noen bøker osv.

Anbefaler å lese "Living the reiki way" av
Quest Penelope.

En praktisk øvelse er å titte på fingre og hender, og finne energilaget med blikket. Når man først har lært det er det som å sykle.

svarte:

Det hevdes at vi alle har evne til å heale. De fleste tror at en healer gir av seg selv. Det kan skje, det kalles magnetisk healing. Det er etter min mening ikke bra, hverken for healeren eller klienten. Dette er ikke den vanligste og beste måten å heale på. Healerne er en «kanal» for høyere krefter som de viderefører.
Det finnes flere kurs du kan gå for å «åpne opp». I tillegg lærer du etiske regler du skal følge som healer og disse bør du få med deg om du skal drive aktivt. Du lærer også hvordan du skal jobbe med deg selv. Det er svært viktig om du vil bli en god healer.
Alt er energi. Her komme kvantefysikken inn, det er vanskelig, og jeg orker ikke skrive om den:-).
Det vi vanligvis omtaler som energi, kan ikke sees, den føles. Om du er sensibel, og kommer inn i et hus der det nettopp har vært en krangel, så vil du føle et ubehag, du tar inn den negative energien. Og motsatt, møter du mennesker som er gode så utstråler de en god energi, så oppfatter du denne og føler deg vel.
Når det gjelder ånder, så er dette også en energi. Noen kan se de, det vanligste er å føle den, som f.eks kulde, varme, prikking m.m. Jeg tror mye er en treningssak. «Synet» blir ofte registrert som en «sky» eller en «dott» med eller uten farge.

svarte:

Jeg har hatt et kurs som Reiki-healer (er 3 kurs tilsammen). Jeg må bare si at jeg vare Skeptisk først. Jeg har angst, og jeg hadde utrolig vond skulder som jeg til og med hørte pulsen til i det ene øret pga den (legen sa det). Og pga. angsten var jeg også veldig stiv og utilpass på kurset. Vi var vel rundt 10 stk der.

Det tok meg rundt 10 min før jeg var 100% meg selv, dette tar vanligvis UKER konstant sammen med en person. Vi lærte en del om historien til selve "healer-kongen". Da vi skulle "innvies" (husker ikke helt hva det heter), så satt vi i en hestesko i et helt mørkt rom, med lukkede øyne. Kursholderne gikk hele tida bak oss. Den ene kursholderen tok litt rundt på hodet mitt før personen gikk videre (var 2 stykker), så kom den andre (tror ikke det var den samme), så tok h*n hendene på skuldrene mine og den mest fantastiske følelsen jeg noen gang kjente jeg da: Skuldrene mine ble løftet vekk fra kroppen, de svevde ved hodet mitt og forsvant, i løpet av noen millisekunder var pulslyden i øret mitt vekk og skuldrene mine var rett og slett ikke der! Det føltes som om noen hadde tatt en 100kgs tung jernsekk vekk fra skuldrene mine, jeg svevde av følelser og glede. Helt til jeg plutselig ser et lys (som om jeg hadde åpnet øyelokkene litt), helt hvitt lys, så ser jeg plutselig to mannsbein med dress på som kommer gåendes mot meg, før det forsvinner.

Jeg spørte etterpå om det var mulig det var en av kursholderne jeg hadde sett, men det hadde vært helt mørkt under hele "seremonien" og de hadde vært bak oss hele tida. Må også si at de sa jeg var den mest begavede "eleven" de hadde hatt noen gang på kurset sitt.
Man føler vanligvis varme og kulde, mens jeg gjorde det de første timene, før jeg kjente det som en slags strøm som gikk gjennom hendene mine. Nesten som når armen sover, og det er den deilige følelsen man får ei lita stund før det begynner å stikke i den.

Jeg er svært fornøyd med kurset, og er OVERBEVIST! Jeg testa på ryggen til samboeren min, han har skjev rygg, og masse vondt, og når jeg tok hånda over så var smerten borte, tok jeg hendene vekk kom smerten tilbake. Jeg testet ved å lure han litt, og sa jeg holdt over når jeg ikke gjorde det og omvendt. Det funka virkelig! Skuldrene mine er fortsatt fine, selvom det er over ett år sida jeg var på kurs.

Alle har evner til å heale, man må bare lære å kunne bruke dem. Så ja, alle har evnene, og de fleste må også lære seg det, lære seg å bruke det.

Den ene kursholderen kan se ånder, og snakke med dem. Ei venninne av meg prøvde dette, og da hadde kurslederen snakka om en mann ho aldri hadde hørt om før. Det ble sagt mye fakta om venninna mi som ingen andre visste. Mannen hadde også sagt hvem han var, hva han het også, og det viste seg at det var onkelen til faren hennes som hadde dødd tidlig pga ett eller annet. Utseende og all fakta stemte.
Den andre kursholderen kan ikke se ånder. Men jeg fikk en følelse av at h*n kunne se inn i sjelen min på en eller annen måte, selvom han ikke sa noe.
Så det varierer.

Jeg anbefaler virkelig et sånt kurs. Og fra disse fantastiske kursholderne selvfølgelig. Vil du vite hvem de er så kan du sende meg en mail, eller åssen det systemet her fungerer, så skal jeg gi deg tlf nr og navn.

svarte:

De som kan dette mener jo at det kan læres bort, hvorfor skulle Martha Louise starte engleskole hvis det ikke var mulig ???

Om man kan lære seg å heale det er jeg mer usikker på, det tror jeg er en indre kraft som ikke kan læres men dette skal jeg ikke påstå.

Derimot 6 sans. som programmet på tv mener de fleste også kan læres bort.
siden vi mennesker bare bruker en liten del av hjernen, så er det jo fullt mulig at det gjemmer seg andre fullkomne ting der som kan brukes til å hjelpe andre med kreftene som kommer frem... ;o)

svarte:

nei, dette er ikke virkelige fenomener, og kan derfor ikke læres.
bruk heller tid og energi på no fornuftig.
Skriv et svar til spørsmålet...