Hvordan får man låst opp en iPhone?

Stilt av >
iPhone'n har låst seg mens jeg har hatt den i jakkelommen, har tydeligvis kommet bort i noe uten å være klar over det. Jeg får verken slått av mobilen eller komme meg ut av 'Kontakter'. Det går an å trykke på alle alternativene inne på 'Kontakter' (favoritter, sist brukte, kontakter, tastatur og mobilsvar). Dersom jeg trykker på knappen (nederst på telefonen) kommer jeg bare tilbake til 'Favoritter' på 'Kontakter'. Noen som har tips på hvordan jeg får løst dette?
Skriv et svar til spørsmålet...
3 svar

svarte:

Man holder meny og av/på tasten inne samtidig ;) da resetter den seg ;) hvis ikke det hjelper så koble den til itunes da ;)

svarte:

Har ikke Iphone men om det ikke går og ta ut batteriet kan du jo vente til det slipper opp for strøm. Dette gjøres raskere om den ikke er i sparemodus. Så jo mer du gjør scroller gjennom kontakter, åpner dem osv. jo mer batteri bruker du.

Håper dette hjelper

svarte:

Ville prøvd å la den gå ut av batteri først, hvis ikke det funker kan man jo ta den med til doctor iPod? Han har vartfall fikset iPhonen til vennina mi en million ganger :)
Skriv et svar til spørsmålet...