hvordan bli kvitt (kun) uønsket reklame?

Stilt av >
Får et tonn reklame i posten hver uke. Mesteparten av reklamen er uønsket, men noe av det øsnker jeg allikevel å få, som f.eks. elkjøp, ikea, clas ohlson ++

noen gode råd om hvordan jeg kan få kun det jeg ønsker?
Skriv et svar til spørsmålet...
10 svar

svarte:

Stopp all reklame via Brønnøysundregisteret. Deretter kan du jo spørre foreldre eller venner som mottar reklame, om du kan få kataloger/reklamen du ønsker av dem. Evt. sende mail til Ikea, Clas Olsson osv. og be om at det sendes deg som kundepost!

svarte:

På posten fyller du ut et skjema og får tildelt klistermerke til å ha på postkassen.
Vil du ha reklame/kataloger fra enkelte firma må du høre med dem om de kan sende de adressert til deg. Går kanskje greit med IKEA og Clas Ohlsen som sender ut kataloger 1-2 ganger i året. Kan være vanskeligere med elkjøp som sender ut nærmest hver uke.

svarte:

En i blokka mi har et klistremerke hvor det står: "Uadressert reklame nei takk. Biltema katalogen: Jatakk!" Det har han antagelig fått fra Biltema, og kanskje det er mulig å lage en egen lapp og klistre opp hvilke reklamer du vil ha.

svarte:

Viss du får aviser får ein somoftest elkjøp med i den (ivertfal fra bergens tidene) og atpå til ein i frå posten, så nei takk til reklame fra posten skulle vell holde, og ikea reklamen er vel adressert så den får ein viss ein er påmelt til den.

svarte:

Faktisk så kan du få adressert reklame på mail. "alle" butikker og kjeder har idag websider, og "alle" sender ut jevnlige nyhetsbrev med tilbud og informasjon. Jeg har enda aldri opplevd å ikke finne den reklamen jeg trenger på nett, og slipper tonnevis av reklame i postkassa. :)

svarte:

Prøv å fang post mannen/damen når hun putter i post og spør han/henne da

svarte:

skriv et brev til posten der di levere ut posten og spør di om du kan få spesifisert den reklamen til din postkasse

svarte:

På posten kan du få klistremerke med "reklame - nei takk" som du kan sette på postkassa di. Det har jeg gjort til ei gammel tante og det fungeer utmerket.

svarte:

Selv så har jeg klistra et merke på postkassa hvor det står ,Nei til uadressert reklame. Hvis du gjerne vil ha Ikea eller Clahs Ohlson osv. så gå inn på nettsidene deres og be om å få den tilsendt...da blir den adressert:-)(skal det hvertfall:)

svarte:

du får klistremerker av postkontoret som du kan klistre på postkassa di. "uadressert reklame, nei takk" eller du kan skrive det på postkassa di.
Skriv et svar til spørsmålet...