Ubesvarte spørsmål

Także Resolve from the Yahoo help page or can contact inhibition through email. If you are getting long wait time you march contactless thirdparty service providers from here: - http://www.emailsuport.net/yahoo-support
2 følgere
Stilt av

Siste aktive spørsmål

Hva er den raskeste måten å finne ut hvem som eier en bil på?
6 følgere
Stilt av
3 følgere
Stilt av
Jeg har aldri vært registrert på nav eller sånne ting før, og tenkte det var greit å høre om noen har litt mer peiling på dette her enn meg.
Nå står jeg plutselig uten jobb, og det er litt krise hjemme her, og folk rundt meg sier jeg må registrere meg på nav for å få dagpenger, og det er jo greit nok. Men siden det kan være utrooolig lang behandlingstid på nav, så kan man visstnok få støtte til livsopphold via sosialkontoret.
Har noen en enkel løsning på dette her til meg? Må jeg først registrere meg på nav, og så gå på sosialkontoret for å søke om livsopphold? Og hva skal "til" for å få dette?
Håper noen kan informere meg godt om dette, - jeg må nok ha det litt inn med teskje..
1 følger
Stilt av
Kan lavkarbo diett være farlig? Jeg tenkes spesielt på høyt inntak av fett, tas det ikke opp i blodet og avleires i årene?
0 følgere
Stilt av
synes youtube har for uklare bilder og skulle gjerne ha sett episoder i bedre kavlitet, men skjønner ikke hvilken side jeg da skal inn på..? er jo mange om ser på tvserier, men hvor gjør de dette?
8 følgere
Stilt av