Vis mer

Sniktitt på Windows Live 4

Betaversjon er lekket på nettet. Vi har prøvd den.

Windows Live er en samlebenevnelse på programmer og tjenester som integrerer lokale programmer og nettjenester fra Microsoft tettere enn noen gang.

Sentralt står Windows Live Messenger, som er verdens mest brukte tjeneste for direktemeldinger, men her er mye mer for den som er interessert, inkludert epost, bloggeverktøy, video- og bilderedigering, synkroniseringsverktøy, foreldrekontroll med mer

Lekket i helgen

Windows Live Essentials er å regne som "grunnpakken" i Live-familien, og snart er Microsoft klar med "Wave 4" - som inneholder oppgraderte versjoner av verktøyene Messenger, Movie Maker, Photo Gallery, Mail, Writer og Sync. Den siste tiden har der florert mange rykter om pakken på nettet, med tilhørende skjermbilder, men det var først i helgen at en uoffisiell betaversjon dukket opp på diverse nedlastingstjenester på nettet.

DinSides nysgjerrige dataredaksjon klarte ikke å dy seg, og har installert pakken på en av våre test-PC-er. Her har vi samlet skjermbilder av noen av programmene, med våre kommentarer:

Vis mer


Installasjonsvalg, tilpasset eller enkel

Vis mer


Her velger du hvilke programmer som skal installeres. Legg merke til at Sync nå er blitt en del av Essentials-pakken. Det er en løsning som lar deg synkronisere mapper og filer på flere datamaskiner over Internett.

Vis mer


Den nye Bing-verktøylinjen er på plass i Internet Explorer

Vis mer


Søkeforslag. Foreløpig fungerer den ikke på annet enn engelske termer

Vis mer


Forhåndsvisning av Hotmail-innboksen, direkte på verktøylinjen

Vis mer


Windows Live Mail er blitt vesentlig oppgradert, og minner nå sterkt om storebror Outlook 2010. Kalenderen er tettere integrert, og arkfanene er på plass i toppen.

Vis mer


Oppretter ny epostmelding

Vis mer


Windows Live Photo Gallery

Vis mer


Bilderedigering i Live Photo Gallery. Legg merke til at knappene ser litt uferdige ut. Geotagging er for øvrig på plass her

Vis mer


Windows Live Movie Maker

Vis mer


Eksportering av ferdig materiale i Movie Maker

Vis mer


Innlogging i Windows Live Messenger

Vis mer


Velkomstmelding i Messenger

Vis mer


Messenger hovedvindu

Vis mer


Nå får du alle meldingsvinduene i ett og samme vindu, adskilt ved hjelp av skilleark

Vi gjør oppmerksom på at alle bildene er fra en uoffisiell betaversjon, og at mye kan endres før den endelige utgaven foreligger. Windows Live Essentials Wave 4 er ventet senere i vår. DinSide Data kommer med flere opplysninger om pakken når vi vet mer om lanseringen.

Les også: Slik var den forrige Windows Live Essentials