<strong>IKKE ALT DU ER LIKE STOLT AV?</strong> Netflix tar vare på alt du har sett, men du kan selv fjerne elementer fra lista. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
IKKE ALT DU ER LIKE STOLT AV? Netflix tar vare på alt du har sett, men du kan selv fjerne elementer fra lista. Foto: PÅL JOAKIM OLSENVis mer

Slik skjuler du hva du har sett på Netflix

Ikke lyst til at andre skal se dine «guilty pleasures»?

Det er ikke alt man er like stolt av, ei heller med tanke på hva man har sett på Netflix.

Har du noen «guilty pleasures» i Netflix-historikken din som du ikke nødvendigvis vil at andre skal få vite om, eller har du sett neste episode selv om du lovet at du skulle vente til din bedre halvdel kom hjem fra jobbturen?

Da kan det være kjekt å vite at du lett kan fjerne enkelte elementer i Netflix-historikken din.

LES OGSÅ: Denied automatisk over Spotify-sangene du ikke liker

Slik gjør du det

Oppskriften er ganske enkel:

  1. Logg inn på Netflix via en PC
  2. Hold muspekeren over navnet ditt øverst til høyre og velg «Din konto»
  3. På denne siden finner du «strømmehistorikk» under avsnittet «Min profil». Klikk der:

    Vis mer


  4. Nå får du opp en lang, datert liste med alt du har sett på Netflix. Er det elementer der du helst vil glemme, krysser du dem bare bort.

Kan ta opp til ett døgn

Når du krysser bort får du beskjed om at det kan ta opp til ett døgn før dette er synkronisert på tvers av alle enhetene dine, men det lar seg sikkert gjøre å ta en omstart av andre enheter for å sørge for at det går raskere om tiden kniper til.

Om du sletter én episode fra en serie, vil du etterpå se en lenke som lar deg slette hele serien fra historikken din.

…og slik sletter du Facebook-søkene dine