<b>AVSLØRT:</b> Aktivitetsloggen gir deg detaljert informasjon om alt du har foretatt deg på nettsamfunnet. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
AVSLØRT: Aktivitetsloggen gir deg detaljert informasjon om alt du har foretatt deg på nettsamfunnet. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅSVis mer

Slett Facebook-søkene dine

Loggen kan være svært avslørende.

Visste du at alt du gjør på Facebook blir logget, og at alt du for eksempel har søkt etter fra første dag bare er et enkelt menyvalg unna?

Avslørende aktiviteter

Aktivitetsloggen er heldigvis kun tilgjengelig for deg personlig, men hvis du glemmer å logge deg ut når du forlater PC-en, eller hvis flere deler samme PC, kan slike innblikk være svært avslørende hvis uvedkommende får tilgang til loggen. Spesielt søkehistorikken.

Den kan både være avslørende og enkel å mistolke. For eksempel kan det jo hende du søkte etter en tidligere kollega av helt andre grunner enn hva partneren lett kan mistenke...

Heldigvis kan søkehistorikken din enkelt slettes og modifiseres.

Les også: Last ned filmen av ditt Facebook-liv

Slik gjør du det

1. Logg inn på Facebook på en PC/Mac.

2. Øverst til høyre finner du et tannhjul. Klikk på det, og velg "Aktivitetslogg":

Vis mer


3. Nå får du se en detaljert logg som inneholder alle aktivitetene dine siden du ble medlem av Facebook. I menyen til venstre kan du filtrere aktivitetene, her skal du velge "Søk".

Vis mer


4. I hovedvinduet får du nå mulighet til å fjerne alle søk, eller fjerne ett og ett.

Vis mer


Lykke til!

Samleside: Slik gjør du det