Vis mer

Slett alle Twitter-meldingene dine i en fei

Uten å slette kontoen.

Har du sagt mye dumt på Twitter som du skulle ønske var usagt? Kanskje du ønsker å starte en ny og mer seriøs linje, eller kanskje du har gått fra rødt til blått eller omvendt på den politiske skala, og ønsker å skjule din mørke fortid fra de dype Twitter-skuffer?

Slikt finnes det selvfølgelig hjelpemidler for. Man kan for eksempel bare slette kontoen sin, og opprette en ny. Ulempen med den løsningen er imidlertid at du samtidig mister alle følgerne dine, og må også legge til dem du ønsker å følge på nytt.

Og alle som har vært på Twitter vet at slikt tar tid å bygge opp, uansett hvor du befinner deg på den sosiale nettstigen.

Les også: Slapp av, Facebook-brukere

Botemiddelet

Derfor finnes webapplikasjonen TwitWipe. Den sørger ganske enkelt for å slette alle tweetene dine, slik at du kan begynne med blanke ark - mens rammeverket, med alle følgerne dine, favoritt-tweets og det hele, består.

Men husk - det finnes ikke noen undo-knapp. Har du først brukt TwitWipe, er det ingen vei tilbake. Hvis det er en fare for at du vil savne dine bevingede ord fra fortiden, kan det kanskje være en idé å ta backup av tweetene dine først.

Mer informasjon og beskrivelse av fremgangsmåten finner du på Twitwipe.com

Samleside: Twitter og Facebook