Vis mer

Slå av automatisk avspilling på YouTube

Vil du bare se den ene videoen?

Automatisk avspilling av videoer er noe som irriterer mange, så når en ny nettjeneste tar det i bruk, blir det som regel oppstyr.

YouTube er siste nykommer ut, og har i det stille rullet ut en ny funksjon som vil automatisk spille av foreslåtte videoer når den du holder på å se er ferdig.

Heldigvis er det mulig å deaktivere den, skriver Addictive Tips.

LES OGSÅ: Meerkat - videoappen «alle» snakker om

Slik fungerer det

Når en YouTube-video er ferdig spilt av, vil du få opp et overliggende vindu over skjermen som forteller deg hvilken video som kommer med en tre-sekunders timer.

Her kan du trykke Avbryt (#1) for å gjøre akkurat det. Du kan også trykke på X-tegnet øverst til høyre i avspilleren (#2). Trykker du på play-knappen (#3), begynner du å spille av videoen direkte. Eller du kan vente de tre sekundene.

Vis mer


Slik skrur du det helt av

Dersom du av ulike årsaker ønsker å deaktivere automatisk avspilling fullstendig, må du i feltet for foreslåtte videoer (som enten befinner seg til høyre eller under videoen), skru av bryteren for Automatisk avspilling.

BARE PÅ DESKTOP: Hvis du ikke vil at YouTube skal begynne å spille en ny video etter at du er ferdig med en annen video, skru av denne innstillingen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer


Ifølge Addictive Tips vil dette gjelde for alle videoer.

LES OGSÅ: Slå av automatisk video på Facebook