Last ned alle Windows-oppdateringene

Vi har allerede fortalt deg hvordan du kan lage din egen Windows-CD. Her er en enkel metode å laste ned alle oppdateringene.

Det var forumbruker "HappyRay" som kom med tipset om å bruke verktøyet Windows Updates Downloader for å laste ned alle oppdateringene Microsoft har kommet med siden lanseringen av Windows XP. Verktøyet kan også brukes til å laste ned alle oppdateringene til Windows 2000 og Office 2003.


Stadig oppdatert

Windows Updates Downloader laster ned oppdateringene ved hjelp av en definisjonsfil som forteller programmet hva som er tilgjengelig. Deretter er det bare å velge en mappe på harddisken der du ønsker at oppdateringene skal ligge. Det finnes mange definisjonsfiler, du må laste ned den som gjelder for din Windows-versjon og språk. Disse filene oppdateres jevnlig, da vi testet løsningen var definisjonsfilen for norsk Windows XP kun 9 dager gammel.

Når du har lastet ned alle oppdateringene, kan du integrere dem med installasjonsfilene på Windows-CDen, og dermed lage en helt oppdatert installasjons-CD. Hvordan det gjøres, kan du lese mer om i denne artikkelen.

Windows Updates Downloader og definisjonsfilene finner du på denne siden

Tilbake til Helgemoro