Irriterende med Autokjør?

Hei,

Har eit lite spørsmål, ikkje noko kritisk, men irriterande...

Når eg til dømes koplar på digitalkameraet mitt til pcen, kjem det opp eit vindauge der eg kan velge forskjellege program for å håndtere bileta på kameraet.

Nokre av desse programma kan eg gjerne ha avinnstallert frå pcen - Korleis får eg fjerna dei frå lista i dette vindauge, og kvifor blir dei ikkje vekk når eg avinnstallerar programmet frå pcen? Får eg i det heile gjort noko med det?

Hilsen Hans

Datadoktoren svarer

Heisann,

Avinstallerer du et program, skal det også forsvinne fra den såkalte "aukjør"-listen i Windows. Hvis ikke kan det hjelpe å kjøre en runde med CCleaner, som rydder opp i Windows sitt register for deg.

Det mange ikke vet, er at du kan kvitte deg med listen helt og holdent. Hvis du bare vil bruke ett av alternativene hver gang - som å åpne mappen og vise filene, eller å sette i gang kopieringsveiviseren - kan det være irriterende å få opp dialogen hver eneste gang.

Da kan du ganske enkelt høyreklikke på disken til kameraet i Min Datamaskin, og velge Autokjør. Der får du opp en rekke forskjellige handlinger som du kan velge hver gang du kobler til en disk, avhengig av innholdet dens. Her kan du gi beskjed om hva som skal gjøres, og slippe å få spørsmål hver gang.

Lykke til!

Hilsen

Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar