Se kokk Inge Johnsen fra Restaurant Lian i Trondheim tilberede en treretters lunch i videoen under. Foto: Per Ervland
Se kokk Inge Johnsen fra Restaurant Lian i Trondheim tilberede en treretters lunch i videoen under. Foto: Per ErvlandVis mer

Treretters - rett fra springen

Se video.

Om det er årets raskeste treretters vites ikke - men det er den første vi har sett, der alle rettene ble tilberedt ved hjelp av vann fra springen. Men så er det ikke hvilken som helst spring som blir brukt.

La oss forklare litt nærmere.

All maten er tilberedt ved hjelp av kokende vann. Her er det brukt kokende vann fra Quooker, kranen som gir kokende vann direkte - men dersom du lar deg inspirere og vil prøve noen av rettene nå, er det ingen ting i veien for å bruke kokende vann fra vannkoker, tekanne - eller en god, gammeldags gryte.

Se kokk Inge Johnsen fra Restaurant Lian i Trondheim tilberede en treretters lunch i videoen under: