Nå kan du innrede gitarhytten til Kurt

Lyst til å prøve deg som interiørarkitekt?

Nå har du sjansen til å innrede den mye omtalte gitarhytten til Kurt Nilsen. 3D bolig har visualisert hytten, ut fra tegninger som har blitt publisert på Dagbladet, VG og i Se og Hør.

Her kan du innrede gitarhytten.

Ikke oppdrag

Det er altså ikke noe offisielt oppdrag som har gått ut fra hele Norges gullstrupe.

- Vi har visualisert hytten etter tegninger, rett og slett for å vise folk hvor enkelt det er å bruke vår boligplanlegger, sier Per Gilleboe, prosjektutvikler i 3D Bolig til DinSide.no.

Faksimile fra 3D Bolig Vis mer


Det er 3D Bolig som står bak DinSides Boligplanlegger, som lar deg visualisere din egen bolig, for så å innrede den.

Uendelige valgmuligheter

Enten du velger å innrede hytten til Kurt, eller å visualisere din egen bolig, kan du velge mellom ulike materialer og farger, og du har et sortiment møbler å velge mellom - i tillegg til å legge til den siste "finishen" som planter og rent estetisk tilbehør.

Når du har plassert de ulike elementene kan du printe ut ferdig møblerte plantegninger i 2D - eller se innredningen fra ulike perspektiv i 3D.

Dersom du ønsker å leke deg med rom som er litt mindre firkantet - uten å tegne opp rommene først, kan du jo prøve deg på denne demoleiligheten.

Tips: Gitarhytten til Kurt har et lite ekstra musikalsk element: Finner du høyttalerne blant tilbehøret, og plasserer dem ved siden av pianoet, bør du skru opp høyttalerne.