Foto: ANDERS S. FOUGNER
Foto: ANDERS S. FOUGNERVis mer

Legg frukten på grillen

Når du først inviterer til grillmiddag, hvorfor ikke grille desserten også?

Alle kan grille kjøtt, og i sommer har vi også vist deg hvordan du lykkes med fisk og skalldyr. Men hvorfor stoppe der?

Grillen får nemlig frem sødmen i frukt, og kan derfor blir en perfekt avslutning på et grillmåltid.

Nykvists favoritter akkurat nå er aprikos, banan og ananas, og i videoen over kan du se hvordan han gjør det.

Bli en grillmester i sommer

GRILLFRUKT Det meste av frukt kan grilles, her viser Nykvist hvordan du kan grille ananas, banan og aprikos. Foto: ANDERS S. FOUGNER Vis mer


I tillegg til å være fire ganger norgesmester i grilling, har kokken Jan Ivar Nykvist ett sølv i EM- og ett sølv i VM i grilling. Han er lagleder for grillaget Team BarbieQ og er nok mest kjent for sin deltagelse i Norges Grillmester i fjor sommer, der han kom på andre plass..

Nå deler han sine beste grilltips i en videoserie produsert i samarbeid med Se.no.

Tidligere har han vist hvordan han: