Vis mer

Denne saksa er en vinner

Men var den nødvendig akkurat her?

Det mest alvorlige problemet vi kan komme på med pizzaen er ost som føles like varm som solens overflate, og som svir ned ganen så kraftig at det kan kjennes i dagevis etterpå. Hvis noen finner opp en ostenedkjøler som tilpasser varmen til resten av ingrediensene er vi med.

Kombinert.

Vi ser selvfølgelig at enorme bryllupskaker og forvokste, genmodifiserte kalkuner kan være en utfordring for kniven, men denne pizzasaksa påstår hardnakket at det også er problemer med nestenflate rundinger.

Den kombinerer det som kunne vært en stoffsaks med en stekespade, og, voilà, så kan du klippe ut pizzastykkene som var du en syerske med stoffproblemer. Høh.

Millimetermål.

Fordelen med The Pizza Pro, som saksa heter, er at størrelsene på stykkene blir så å si identiske hver gang, noe barnefamilier med petimetersøsken vil sette umåtelig stor pris på.

Ok, så er pizzasaksa her. Før du vet ordet av det blir det slutt på å skjære brunost med kniv. Det er sikkert noen som jobber også med den saken også

Pizza Pro koster 20 dollar, eller drøye 100 kroner.

Det er en liten pris å betale for å bli proff.

Kilde: Random Good Stuff