Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Under OL kan du se NRK1 og 2 på nett i hele Europa. Dette gjelder alt som sendes i perioden, også nyheter. (Foto: Bjørn Eirik Loftås)
Under OL kan du se NRK1 og 2 på nett i hele Europa. Dette gjelder alt som sendes i perioden, også nyheter. (Foto: Bjørn Eirik Loftås)

NRK sender OL i ni kanaler på nett

Sendingene på NRK1 og NRK2 kan du se i hele Europa.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide I morgen er det åpningsseremoni for Olympiske Leker i London, og NRK sender totalt 750 timer fra lekene. De har kjøpt alle rettighetene, og blir eneste norske TV-selskap som sender direkte fra lekene.

I tillegg til hovedkanalene NRK1 og 2, har NRK også opprettet sju rene nett-kanaler. Dermed sendes OL i totalt ni kanaler.

Se NRK i utlandet

De sju nett-kanalene kan du kun se fra Norge, men siden NRK er medlem av Den europeiske kringkastingsunionen (EBU), kan du se sendingene på NRK1 og NRK2 uansett hvor du befinner deg i Europa - via PC-en. Høydepunkene og de viktigste "norske" grenene vil bli sendt der. Dessuten får du se alt annet som sendes på kanalene i perioden, skriver NRK på sine nettsider.

For å se OL på NRK i utlandet, følger du bare lenkene under (krever Flash):

NRK1
NRK2


Siste OL på NRK?

NRK har hatt rettigheter til OL-sendinger siden 1960, men etter OL i London er det slutt, i hvert fall foreløpig. TV2 har nemlig sikret seg rettighetene fra vinter-OL i 2014 og sommer-OL i 2016.

Les også: Slik er NRKs nye nett-TV
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
 • Galleripris:
  12 000,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
 • Galleripris:
  7 000,-

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
 • Galleripris:
  20 000,-