Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Den populære nyhetsleserappen Flipboard er nå tilgjengelig i betaversjon for Android.
Den populære nyhetsleserappen Flipboard er nå tilgjengelig i betaversjon for Android.

Flipboard (beta) for Android

Den er delikat som få – Flipboard har nå kommet i betaversjon for Android.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Flipboard er en av de peneste appene vi vet om, men har til nå kun vært tilgjengelig for iOS. Spesielt på den nye iPaden kommer Flipboard virkelig til sin rett, der man blar i nyheter som om man blar i et magasin.

Har du ikke sett appen i aksjon før, anbefaler vi en titt på videoen i vår første sak om Flipboard.

Les også: Personlige nyheter på iPad

Litt overrasket ble vi da vi overvar lanseringen av Samsung Galaxy S III og det viste seg at testmodellen vi fikk prøve litt på bakrommet hadde Flipboard installert. Det skulle vise seg at Flipboard jobbet tett med Samsung for å få appen til å fungere skikkelig på ett håndsett, i følge Engadget.

For – på Android er det langt flere skjermstørrelser, skjermoppløsninger, prosessorhastigheter og den slags å forholde seg til når man skal lage en app, og skaperne av Flipboard har nå besluttet å legge ut appen til nedlasting; vel å merke i betaversjon, som kan inneholde småfeil og svakheter.

Dermed gir de også brukerne mulighet til å gi tilbakemeldinger gjennom appen, dersom de finner noe som burde ha vært rettet på.

SAMLESIDE:

Android


Slik installerer du

Har du lyst til å prøve Flipboard-betaen for Android finner du den ikke i Google Play-butikken. Den må lastes ned og installeres fra Flipboard selv, og dermed må du åpne for at applikasjoner kan installeres fra tredjepart.

Det gjør du ved å åpne innstillinger og applikasjoner (evt sikkerhet avhengig av Android-versjon), der du krysser av i "ukjente kilder"-boksen. Etter at du har installert Flipboard, kan du eventuelt fjerne krysset igjen.

Så peker du nettleseren din til denne siden. Leser du dette på en PC med mobiltelefonen i hånda, kan du eventuelt scanne QR-koden til høyre. Så greie får vi være på en fredag.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
  • Galleripris:
    7 000,-

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
  • Galleripris:
    20 000,-