Ser det fristende ut? (Foto: Produsent)

Ser det fristende ut? (Foto: Produsent)

Virtuelt tastatur til mobilen

Publisert: Torsdag 5. april 2012 kl 17:51

Men er de like bra i virkeligheten?


Dinside Har du i likhet med meg sans for science fiction-filmer, vil et virtuelt tastatur være spennende i seg selv, ganske enkelt fordi det ser gøy ut.

Tastaturet kommuniserer nemlig med din Android eller iOS-enhet via Bluetooth, og den lille enheten projiserer så tastaturet på skrivebordet slik at du kan skrive på det.

For deg som ofte må gjøre notater direkte på mobilen eller nettbrettet, og er lei av å drasse rundt på et eksternt tastatur (se for eksempel disse: Logitech keyboard case og Logitech tablet keyboard) kan det altså være verdt en titt.

Her slipper du nemlig unna med en liten Blutooth-sender, som altså sørger for kommunikasjonen med mobilen og projiserer tastaturet.

Men ja: Vi er skeptiske

Vi håper i hvert fall det fungerer bedre enn løsningen vi prøvde i vår Dingz-redaksjon, helt tilbake i 2006.

Da opplevde vi løsningen som både svært følsom, samtidig som den av og til ikke reagerte i det hele tatt. Forhåpentligvis har en del av barnesykdommene blitt luket bort.

Se mer her: Virtual Laser og geekstuff4u.


android ios tastatur

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil