Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)

Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)

Transformer Prime oppgraderes

Publisert: Tirsdag 10. januar 2012 kl 09:00

Snodig – en ny modell annonsert før den andre har kommet i salg.


Dinside Etter at DinSide trillet en sekser på terningen til Transformer Prime, har vi mottatt mang en epost om vi har hørt noe mer om når den kommer i butikkene.

Og det har vi ikke, men det ser ut til at de første eksemplarerene ankommer nettbutikkene helt i slutten av januar.

Mange har forhåndsbestilt Android-nettbrettet fra Asus, men vil kanskje kansellere ordren nå. Asus har nemlig gjort noe så utradisjonelt som å annonsere nok en versjon av Transformer Prime (TF700T) allerede før de fleste har rukket å kjøpe den første.

Den store oppgraderingen er at skjermoppløsningen økes fra 1280x800 til 1920x1200; ikke helt ubetydelig i våre øyne. Fortsatt er panelet av SuperIPS+-typen; en skjerm vi var svært fornøyde med da vi testet Transformer Prime. Den nye versjonen skal også ha forbedret GPS-modul, og oppløsningen på frontkameraet er økt fra 1,3Mp til 2Mp.

Ellers er resten likt – prosessoren er den samme, og TF700T blir tilgjengelig i 32GB- og 64GB-versjoner.

TF700T blir sluppet i andre kvartal – da med Android v4.0, Ice cream sandwich. Den amerikanske prislappen ser også ut til å bli noenlunde lik forgjengeren.

Les testen: Asus Transformer Prime

[via AndroidAuthority]

nettbrett asus android annet ces 2012

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil