Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)
Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)

Transformer Prime oppgraderes

Snodig – en ny modell annonsert før den andre har kommet i salg.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Etter at DinSide trillet en sekser på terningen til Transformer Prime, har vi mottatt mang en epost om vi har hørt noe mer om når den kommer i butikkene.

Og det har vi ikke, men det ser ut til at de første eksemplarerene ankommer nettbutikkene helt i slutten av januar.

Mange har forhåndsbestilt Android-nettbrettet fra Asus, men vil kanskje kansellere ordren nå. Asus har nemlig gjort noe så utradisjonelt som å annonsere nok en versjon av Transformer Prime (TF700T) allerede før de fleste har rukket å kjøpe den første.

Den store oppgraderingen er at skjermoppløsningen økes fra 1280x800 til 1920x1200; ikke helt ubetydelig i våre øyne. Fortsatt er panelet av SuperIPS+-typen; en skjerm vi var svært fornøyde med da vi testet Transformer Prime. Den nye versjonen skal også ha forbedret GPS-modul, og oppløsningen på frontkameraet er økt fra 1,3Mp til 2Mp.

Ellers er resten likt – prosessoren er den samme, og TF700T blir tilgjengelig i 32GB- og 64GB-versjoner.

TF700T blir sluppet i andre kvartal – da med Android v4.0, Ice cream sandwich. Den amerikanske prislappen ser også ut til å bli noenlunde lik forgjengeren.

Les testen: Asus Transformer Prime

[via AndroidAuthority]
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
 • Galleripris:
  5 500,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
 • Galleripris:
  7 000,-