Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)

Asus Transformer Prime har ikke kommet i butikkene her til lands, men oppfølgeren er allerede annonsert. (Foto: Pål Joakim Olsen)

Transformer Prime oppgraderes

Publisert: Tirsdag 10. januar 2012 kl 09:00

Snodig – en ny modell annonsert før den andre har kommet i salg.


Dinside Etter at DinSide trillet en sekser på terningen til Transformer Prime, har vi mottatt mang en epost om vi har hørt noe mer om når den kommer i butikkene.

Og det har vi ikke, men det ser ut til at de første eksemplarerene ankommer nettbutikkene helt i slutten av januar.

Mange har forhåndsbestilt Android-nettbrettet fra Asus, men vil kanskje kansellere ordren nå. Asus har nemlig gjort noe så utradisjonelt som å annonsere nok en versjon av Transformer Prime (TF700T) allerede før de fleste har rukket å kjøpe den første.

Den store oppgraderingen er at skjermoppløsningen økes fra 1280x800 til 1920x1200; ikke helt ubetydelig i våre øyne. Fortsatt er panelet av SuperIPS+-typen; en skjerm vi var svært fornøyde med da vi testet Transformer Prime. Den nye versjonen skal også ha forbedret GPS-modul, og oppløsningen på frontkameraet er økt fra 1,3Mp til 2Mp.

Ellers er resten likt – prosessoren er den samme, og TF700T blir tilgjengelig i 32GB- og 64GB-versjoner.

TF700T blir sluppet i andre kvartal – da med Android v4.0, Ice cream sandwich. Den amerikanske prislappen ser også ut til å bli noenlunde lik forgjengeren.

Les testen: Asus Transformer Prime

[via AndroidAuthority]

nettbrett asus android annet ces 2012

Nye tester på Dinside

Mega-mikado i parken

Finn fram erfaringen fra 90-tallet. Mikado er tilbake.

Libratone One Click og Too

Vi har testet to nye høyttalere fra danske Libratone.

Test av treningsørepropper 2016

Hvilke ørepropper er best til løping og sportsbruk?

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil