Å fylle iPaden med snacks er en fin romjulsaktivitet.

Å fylle iPaden med snacks er en fin romjulsaktivitet.

Tips til gode iPad-apps

Publisert: Onsdag 28. desember 2011 kl 06:00

Fikk du iPad til jul? Her får du tips til apps du kan laste ned.


Dinside iPad er det desidert mest populære nettbrettet, og en av grunnene er at utvalget av tilleggsutstyr og ikke minst app-er er overlegne hva konkurrentene som baserer seg på Android foreløpig kan skilte med.

I løpet av året har vi testet og omtalt en rekke app-er som kan være verdt å sjekke ut, dersom du ønsker å få mest mulig ut av iPad-en din. Glem heller ikke at Apple fram til 6. januar deler ut gratis innhold i form av musikk, videoer, app-er og bøker. Dette kan du lese mer om her.

Listen

I disse dager er sosiale nettverk på Internett viktig for mange, og Facebook-app-en for iPad er obligatorisk.

Og når vi først er inne i den sosiale sfæren, hva er mer sosialt enn å spille spill sammen med andre i julen? Mer om dette i artikkelen 10 iPad-spill flere kan spille. Mange av de klassiske brettspillene har også funnet veien til iPad. Hvis du foretrekker å spille alene, hvorfor ikke kjøre kjøre bilbane på iPad?

Hvis du er en nyhetsslave, bør du få med deg artikkelen om fem iPad-apps som gir deg personlig tilpasset nyhets-innhold.

Nettlesere fins det flere av til iPad, en av våre favoritter er iChromy, som minner mye om Google Chrome.

Hvis du er ute etter en app som lar deg redigere bilder, kommer du ikke utenom PhotoGene. Det lar deg også dele de ferdig redigerte bildene på en rekke forskjellige måter. Og alle som driver med musikkproduksjon bør gjøre seg kjent med SampleTank

Mange, mange flere

Gizmodo har nettopp publisert en liste med nesten 100 iPad-app-er og spill du bør stifte bekjentskap med, både gratis og betal-app-er.

Et annet nettmagasin, App Storm, har også publisert en fyldig liste med 40 app-er innen en rekke kategorier som du også bør få med deg.

DinSides samleside: Alt om iPad


ipad nettbrett app app store

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil