Å leie filmer hos Voddler koster normalt 19-37 kroner, og mange av dem kan du nå se offline.

Å leie filmer hos Voddler koster normalt 19-37 kroner, og mange av dem kan du nå se offline.

Nå kan du bruke Voddler uten nett

Publisert: Onsdag 7. desember 2011 kl 14:21

Voddler lanserer offline-modus. Slik fungerer det.


Dinside Video on demand er i vinden for tiden, og nye TV-er og mottakerbokser utstyres stadig oftere med løsninger som lar deg se TV-programmer og filmer akkurat når du selv ønsker det.

Deler er gratis

Voddler er navnet på en Internett-basert streamingtjeneste for film, som fikk mye oppmerksomhet i media da de lanserte i fjor. Det som er spesielt med Voddler i forhold til mange andre streamingtjenester, er at deler av filmarkivet deres kan du se gratis, mot at du blir eksponert for reklame i forkant av avspillingen.

Nå er samlingen vesentlig oppgradert siden vi først omtalte den, og omfatter i skrivende stund 2285 spillefilmer, 1434 TV-serier og 215 dokumentarer. De fleste nyhetene er tilgjengelig, og prisene ligger normalt fra 19-37 kroner. Kvaliteten varierer fra DVD til HD, mange av filmene har norsk tekst.

Les også: Gjøre YouTube om til jukeboks?

Se filmen uten nettilgang

Voddler har egne app-er for nettbrett og smartmobiler, eller man kan bruke PC-en til å se filmene. Nå lanseres også muligheten til å se mange av filmene også når du er uten nettilgang, foreløpig kun for PC og Mac.

Løsningen fungerer slik: Du laster ned filmen i sin helhet til datamaskinen. Innen 14 dager etter nedlastingen må du ha startet avspilling av filmen. Etter dette har du fri tilgang til filmen i 48 timer. Deretter blir den ikke mulig å avspille mer. Ingen av gratis-filmene er gjort tilgjengelig offline.

Hvis du velger vanlig direktestreaming har du 24 timer på deg å se filmen ferdig.

Voddler er ifølge dem selv først av de nordiske streamingtjenestene som kan brukes offline, men også Apple tilbyr offline avspilling av filmer gjennom iTunes.

Egen avspiller

For å se filmene offline trenger du en egen Voddler-avspiller som lastes ned sammen med første film. Denne er basert på Adobe Air, og skal derfor fungere både på Mac og Windows.

Voddler jobber også med offline-klienter for nettbrett og smartmobiler, melder selskapet i en pressemelding.

Mer informasjon hos Voddler.com.

Les også: Apple: Too little, too late?

streaming annet video film

DEL

Nye tester på Dinside

Vi har kjørt splitter nye BMW X1

Den nye BMW X1 hever modellen til et nytt, annerledes og bedre nivå.

Vi har kjørt Mercedes-Benz GLC 350 e

Mercedes klargjør sin ladbare hybrid-SUV, GLC 350 e, for lansering senere i år. Vi har allerede kjørt den.

Pebble Time – ett skritt fram, to tilbake

Smartklokka klarer ikke å slå sin egen forgjenger.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil