Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Å leie filmer hos Voddler koster normalt 19-37 kroner, og mange av dem kan du nå se offline.
Å leie filmer hos Voddler koster normalt 19-37 kroner, og mange av dem kan du nå se offline.

Nå kan du bruke Voddler uten nett

Voddler lanserer offline-modus. Slik fungerer det.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Video on demand er i vinden for tiden, og nye TV-er og mottakerbokser utstyres stadig oftere med løsninger som lar deg se TV-programmer og filmer akkurat når du selv ønsker det.

Deler er gratis

Voddler er navnet på en Internett-basert streamingtjeneste for film, som fikk mye oppmerksomhet i media da de lanserte i fjor. Det som er spesielt med Voddler i forhold til mange andre streamingtjenester, er at deler av filmarkivet deres kan du se gratis, mot at du blir eksponert for reklame i forkant av avspillingen.

Nå er samlingen vesentlig oppgradert siden vi først omtalte den, og omfatter i skrivende stund 2285 spillefilmer, 1434 TV-serier og 215 dokumentarer. De fleste nyhetene er tilgjengelig, og prisene ligger normalt fra 19-37 kroner. Kvaliteten varierer fra DVD til HD, mange av filmene har norsk tekst.

Les også: Gjøre YouTube om til jukeboks?

Se filmen uten nettilgang

Voddler har egne app-er for nettbrett og smartmobiler, eller man kan bruke PC-en til å se filmene. Nå lanseres også muligheten til å se mange av filmene også når du er uten nettilgang, foreløpig kun for PC og Mac.

Løsningen fungerer slik: Du laster ned filmen i sin helhet til datamaskinen. Innen 14 dager etter nedlastingen må du ha startet avspilling av filmen. Etter dette har du fri tilgang til filmen i 48 timer. Deretter blir den ikke mulig å avspille mer. Ingen av gratis-filmene er gjort tilgjengelig offline.

Hvis du velger vanlig direktestreaming har du 24 timer på deg å se filmen ferdig.

Voddler er ifølge dem selv først av de nordiske streamingtjenestene som kan brukes offline, men også Apple tilbyr offline avspilling av filmer gjennom iTunes.

Egen avspiller

For å se filmene offline trenger du en egen Voddler-avspiller som lastes ned sammen med første film. Denne er basert på Adobe Air, og skal derfor fungere både på Mac og Windows.

Voddler jobber også med offline-klienter for nettbrett og smartmobiler, melder selskapet i en pressemelding.

Mer informasjon hos Voddler.com.

Les også: Apple: Too little, too late?
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
  • Galleripris:
    7 000,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
  • Galleripris:
    6 500,-