Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Her er den første teaseren av den neste Nexus-modellen.
Her er den første teaseren av den neste Nexus-modellen.

Google/Samsung-presentasjon utsatt

– Vi er enige om at dette ikke er tiden for å annonsere et nytt produkt.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Ai, ai, ai. Vi må innrømme at vi gledet oss til tirsdagens Samsung/Google-presentasjon, som tilsynelatende skulle dreie seg om den neste Nexus-telefonen og lanseringen av Android v4 - Ice Cream Sandwich.

Nå har Samsung og Google imidlertid bestemt seg for å vente, og sendte i dag ut en kort pressemelding til de inviterte som lød omtrent som følger:

"Samsung og Google har bestemt seg for å utsette den nye produktannonseringen på CTIA. Vi er enige om at dette rett og slett ikke er tiden for å annonsere et nytt produkt. Ny dato og åsted blir annonsert i nær fremtid."

Selv om selskapene altså ikke har oppgitt noen grunn til utsettelsen skal vi ikke se bort i fra at dette er relatert til at avdøde Steve Jobs' begravelse kan komme til å havne veldig nært dette arrangementet, og at dette gjøres av respekt for Jobs og hans omgangskrets. I så fall er det noe vi må berømme.

Les kommentaren om Steve Jobs: Det handler om å tørre

Men det kan selvsagt være andre grunner også. Kanskje er ikke neste utgave av Android så ferdig som Google håpet på, eller kanskje er det relatert til at en lekket video av den neste Nexus-modellen allerede går sin seiersgang rundtom på nettet.

Vi holder øynene åpne for ny dato.

[via stuff.tv]
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
  • Galleripris:
    12 000,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
  • Galleripris:
    7 000,-