BILNØKLER SOM KOSTER: Denne Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, og koster rundt 130.000 kroner. (Foto: Camael)

BILNØKLER SOM KOSTER: Denne Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, og koster rundt 130.000 kroner. (Foto: Camael)

Nå snakker vi bilnøkler

Publisert: Søndag 2. oktober 2011 kl 18:00

Diamantbelagt i hundretusen-kroners-klassen.


Dinside De siste ukene har vi kunnet lese om hvor dyrt det er med nye bilnøkler for deg som skulle være så uheldig å miste en, og på DinSide har vi skrevet om en ny bilnøkkelforsikring som gjør at du kan få ny nøkkel for i verste fall en liten egenandel.

– Utgifter til ny bilnøkkel kan komme opp mot 7.000 kr og vi kjenner også tilfeller opp mot 14.000 kr. En bilnøkkel i dag er å regne som en liten, avansert datamaskin, sier Geir Paulsen, bilsjef i If Skadeforsikring.

7.000 til 14.000 kroner er imidlertid ingenting i forhold til de mer eksklusive bilnøklene du kan se nedenfor. Der snakker vi ikke om noen fislete tusenlapper, her snakker vi om bilnøkler i hundretusen-kroners-klassen.

 (Foto: Camael)
(Foto: Camael)

Diamanter

Juveléren Camael i London kan bidra til at du får en enda mer eksklusive opplevelse i din beskjedne Ferrari eller Bentley. Den spesiallagede Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, med en total diamant-vekt på 7 karat. Synes du ikke dette er helt nok? Du kan alltids tilpasse den ytterligere med andre steiner eller gulldetaljer, alt etter ditt eget ønske.

Juveléren kan også levere en like eksklusiv nøkkel til din Bentley. Denne er utsmykket med intet mindre enn 250 diamanter.

Ferrari-nøkkelen som beskrevet, vil ligge i prisklassen 14.500 pund - eller 131.888 norske kroner. Du kan be om pris ved direkte kontakt til Camaél.

Oppbevaring

Og har du først investert i en litt-over-gjennomsnittet bilnøkkel, er det kanskje på sin plass å ha et sted å oppbevare den også - på en skikkelig måte. Nøkler i hundretusen-kroners-klassen kan du ikke la ligge og slenge på hylla som en annen TrioVing-nøkkel.

Det tyske firmaet Key-Box-Factory har fløyelstrukne, eksklusive oppbevaringsesker for den eksklusive bilnøkkelen din.

Eskene er håndlaget i Tyskland, og koster fra 399 euro netto. Du kan lese mer på firmaets nettsider.

bilnøkkel

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil