Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
BILNØKLER SOM KOSTER: Denne Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, og koster rundt 130.000 kroner. (Foto: Camael)
BILNØKLER SOM KOSTER: Denne Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, og koster rundt 130.000 kroner. (Foto: Camael)

Nå snakker vi bilnøkler

Diamantbelagt i hundretusen-kroners-klassen.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide De siste ukene har vi kunnet lese om hvor dyrt det er med nye bilnøkler for deg som skulle være så uheldig å miste en, og på DinSide har vi skrevet om en ny bilnøkkelforsikring som gjør at du kan få ny nøkkel for i verste fall en liten egenandel.

– Utgifter til ny bilnøkkel kan komme opp mot 7.000 kr og vi kjenner også tilfeller opp mot 14.000 kr. En bilnøkkel i dag er å regne som en liten, avansert datamaskin, sier Geir Paulsen, bilsjef i If Skadeforsikring.

7.000 til 14.000 kroner er imidlertid ingenting i forhold til de mer eksklusive bilnøklene du kan se nedenfor. Der snakker vi ikke om noen fislete tusenlapper, her snakker vi om bilnøkler i hundretusen-kroners-klassen.

 (Foto: Camael)
(Foto: Camael)

Diamanter

Juveléren Camael i London kan bidra til at du får en enda mer eksklusive opplevelse i din beskjedne Ferrari eller Bentley. Den spesiallagede Ferrari-nøkkelen er utsmykket med 1.160 diamanter, med en total diamant-vekt på 7 karat. Synes du ikke dette er helt nok? Du kan alltids tilpasse den ytterligere med andre steiner eller gulldetaljer, alt etter ditt eget ønske.

Juveléren kan også levere en like eksklusiv nøkkel til din Bentley. Denne er utsmykket med intet mindre enn 250 diamanter.

Ferrari-nøkkelen som beskrevet, vil ligge i prisklassen 14.500 pund - eller 131.888 norske kroner. Du kan be om pris ved direkte kontakt til Camaél.

Oppbevaring

Og har du først investert i en litt-over-gjennomsnittet bilnøkkel, er det kanskje på sin plass å ha et sted å oppbevare den også - på en skikkelig måte. Nøkler i hundretusen-kroners-klassen kan du ikke la ligge og slenge på hylla som en annen TrioVing-nøkkel.

Det tyske firmaet Key-Box-Factory har fløyelstrukne, eksklusive oppbevaringsesker for den eksklusive bilnøkkelen din.

Eskene er håndlaget i Tyskland, og koster fra 399 euro netto. Du kan lese mer på firmaets nettsider.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
  • Galleripris:
    20 000,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
  • Galleripris:
    4 700,-