Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
 (Illustrasjonsbilde: Colourbox)
(Illustrasjonsbilde: Colourbox)

Mobilfeilen er funnet og utbedret

Trafikken går i hovedsak som normalt, ifølge Telenor.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Store deler av mobilkommunikasjonen i landet ble lammet da det oppstod en feil hos Telenor like før klokka 13 fredag. Feilen gjorde at svært mange Telenor-kunder verken kunne ringe, sende SMS eller bruke mobildata. Fasttelefoner var ikke berørt av feilen.

I morges har Telenor sendt ut en pressemelding om at feilen nå er rettet, og at trafikken går i all hovedsak som normalt igjen.

- Vi har hatt store ressurser i sving helt siden feilen oppstod for å løse problemet, og beklager på det sterkeste at det tok så lang tid før vi fikk lokalisert og rettet feilen, sier administrerende direktør Ragnar Kårhus i Telenor Norge.

Feilen oppstod i en sentral i Oslo, og ble lokalisert like før midnatt.

- Trafikken går nå i all hovedsak som normalt, men noen kunder kan fortsatt oppleve noe ustabilitet med datatrafikk. Dette jobber vi for fullt med å løse, sier Kårhus, og legger til at de nå jobber med å kartlegge fullstendig årsakssammenheng for å unngå at samme alvorlige feil skal kunne skje igjen.

Les også:
Telenor er nede for telling.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
 • Galleripris:
  5 500,-

Damien Hirst

For the Love of God
For the Love of God
 • Galleripris:
  45 000,-

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
 • Galleripris:
  9 000,-