(Illustrasjonsbilde: Colourbox)

(Illustrasjonsbilde: Colourbox)

Mobilfeilen er funnet og utbedret

Publisert: Lørdag 11. juni 2011 kl 10:21

Trafikken går i hovedsak som normalt, ifølge Telenor.


Dinside Store deler av mobilkommunikasjonen i landet ble lammet da det oppstod en feil hos Telenor like før klokka 13 fredag. Feilen gjorde at svært mange Telenor-kunder verken kunne ringe, sende SMS eller bruke mobildata. Fasttelefoner var ikke berørt av feilen.

I morges har Telenor sendt ut en pressemelding om at feilen nå er rettet, og at trafikken går i all hovedsak som normalt igjen.

- Vi har hatt store ressurser i sving helt siden feilen oppstod for å løse problemet, og beklager på det sterkeste at det tok så lang tid før vi fikk lokalisert og rettet feilen, sier administrerende direktør Ragnar Kårhus i Telenor Norge.

Feilen oppstod i en sentral i Oslo, og ble lokalisert like før midnatt.

- Trafikken går nå i all hovedsak som normalt, men noen kunder kan fortsatt oppleve noe ustabilitet med datatrafikk. Dette jobber vi for fullt med å løse, sier Kårhus, og legger til at de nå jobber med å kartlegge fullstendig årsakssammenheng for å unngå at samme alvorlige feil skal kunne skje igjen.

Les også:
Telenor er nede for telling.

telenor mobildata mobilteknologi

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil