(Illustrasjonsbilde: Colourbox)

(Illustrasjonsbilde: Colourbox)

Mobilfeilen er funnet og utbedret

Publisert: Lørdag 11. juni 2011 kl 10:21

Trafikken går i hovedsak som normalt, ifølge Telenor.


Dinside Store deler av mobilkommunikasjonen i landet ble lammet da det oppstod en feil hos Telenor like før klokka 13 fredag. Feilen gjorde at svært mange Telenor-kunder verken kunne ringe, sende SMS eller bruke mobildata. Fasttelefoner var ikke berørt av feilen.

I morges har Telenor sendt ut en pressemelding om at feilen nå er rettet, og at trafikken går i all hovedsak som normalt igjen.

- Vi har hatt store ressurser i sving helt siden feilen oppstod for å løse problemet, og beklager på det sterkeste at det tok så lang tid før vi fikk lokalisert og rettet feilen, sier administrerende direktør Ragnar Kårhus i Telenor Norge.

Feilen oppstod i en sentral i Oslo, og ble lokalisert like før midnatt.

- Trafikken går nå i all hovedsak som normalt, men noen kunder kan fortsatt oppleve noe ustabilitet med datatrafikk. Dette jobber vi for fullt med å løse, sier Kårhus, og legger til at de nå jobber med å kartlegge fullstendig årsakssammenheng for å unngå at samme alvorlige feil skal kunne skje igjen.

Les også:
Telenor er nede for telling.

telenor mobildata mobilteknologi

DEL

Nye tester på Dinside

Wilfa Grand Gourmet KM-1500A

Du kan nesten like godt kjøpe en miksmaster.

Her er det beste juleølet

Se hvilket juleøl du bør kjøpe, hvilket som passer best til julematen eller kun til kos.

Støvsuger og vasker samtidig

Gjør rent uten at du trenger å svette en dråpe.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 14 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil