imWatch - klokke med Android

Publisert: Tirsdag 7. juni 2011 kl 09:20

Nå kan telefonen bli liggende i lomma.


Dinside Et armbåndsur som kan kommunisere med telefonen din er for så vidt ingenting nytt, men imWatch' kommende modeller ser unektelig snasne ut.

For – ikke bare har klokka Bluetooth slik at du kan ta i mot samtaler uten å ta telefonen ut av lomma – klokkene kjører også en spesiell Android-utgave (skreddersydd til å se ut som iOS, ser det ut til) som gjør at den berøringsfølsomme skjermen også kan kjøre Android-applikasjoner, som for øvrig lastes ned fra deres egen nettbutikk.

TEMA:

Android


Eksempelvis kan du lese innkommende SMS-er på klokka, og den har også en høyttaler som gjør at du kan bruke den som handsfree når du kjører bil. Andre muligheter er å sjekke Facebook, epost, Twitter, værmeldinger, høre på musikk, sjekke kalenderen og mer til.

Og det er bare når produktet lanseres – tredjeparter er velkomne til å lage egne apps til imWatch-klokkene.

Fra 2000 kroner

Prislappen starter på €249 (forhåndsbestilling frem til 30. juni) for de fargede utgavene (i'm Color), og så finnes det mer eksklusive modeller (i'm Jewel) – hva med en med hvitt gull og diamanter til €15.000?

Color-modellen veier 70 gram, og har en skjerm som måler 1,54 tommer over diagonalen. Oppløsningen er på 240x240 piksler, og batteriet på 600mAh holder i ca 30 timer med Bluetooth aktivert.

Klokkene har også 64MB RAM og 4GB til lagring av apps, bilder etc.

Det er også mulig å koble i vanlige ørepropper (3,5mm-utgang), og det finnes knapper for volumjustering, samt av/på-knapp.

Les også: Ja til sommertid hele året!

Utgaven med hvitt gull og diamanter koster €15.000.
Klokkene fungerer både med Android-telefoner og iPhone, med støtte for Blackberry fra januar 2012. Norsk er også ett av språkvalgene i følge de oppgitte spesifikasjonene.

For ordens skyld er det også mulig å se hva tiden er.

Lansering er satt til oktober 2011.

Under ser du en video – hvis du tør å la deg friste, vel å merke.Mer info og forhåndsbestilling: http://www.imwatch.it/

android klokke bluetooth

Nye tester på Dinside

Mega-mikado i parken

Finn fram erfaringen fra 90-tallet. Mikado er tilbake.

Libratone One Click og Too

Vi har testet to nye høyttalere fra danske Libratone.

Test av treningsørepropper 2016

Hvilke ørepropper er best til løping og sportsbruk?

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil