Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm

imWatch - klokke med Android

Nå kan telefonen bli liggende i lomma.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Et armbåndsur som kan kommunisere med telefonen din er for så vidt ingenting nytt, men imWatch' kommende modeller ser unektelig snasne ut.

For – ikke bare har klokka Bluetooth slik at du kan ta i mot samtaler uten å ta telefonen ut av lomma – klokkene kjører også en spesiell Android-utgave (skreddersydd til å se ut som iOS, ser det ut til) som gjør at den berøringsfølsomme skjermen også kan kjøre Android-applikasjoner, som for øvrig lastes ned fra deres egen nettbutikk.

TEMA:

Android


Eksempelvis kan du lese innkommende SMS-er på klokka, og den har også en høyttaler som gjør at du kan bruke den som handsfree når du kjører bil. Andre muligheter er å sjekke Facebook, epost, Twitter, værmeldinger, høre på musikk, sjekke kalenderen og mer til.

Og det er bare når produktet lanseres – tredjeparter er velkomne til å lage egne apps til imWatch-klokkene.

Fra 2000 kroner

Prislappen starter på €249 (forhåndsbestilling frem til 30. juni) for de fargede utgavene (i'm Color), og så finnes det mer eksklusive modeller (i'm Jewel) – hva med en med hvitt gull og diamanter til €15.000?

Color-modellen veier 70 gram, og har en skjerm som måler 1,54 tommer over diagonalen. Oppløsningen er på 240x240 piksler, og batteriet på 600mAh holder i ca 30 timer med Bluetooth aktivert.

Klokkene har også 64MB RAM og 4GB til lagring av apps, bilder etc.

Det er også mulig å koble i vanlige ørepropper (3,5mm-utgang), og det finnes knapper for volumjustering, samt av/på-knapp.

Les også: Ja til sommertid hele året!

Utgaven med hvitt gull og diamanter koster ¤15.000.
Utgaven med hvitt gull og diamanter koster €15.000.
Klokkene fungerer både med Android-telefoner og iPhone, med støtte for Blackberry fra januar 2012. Norsk er også ett av språkvalgene i følge de oppgitte spesifikasjonene.

For ordens skyld er det også mulig å se hva tiden er.

Lansering er satt til oktober 2011.

Under ser du en video – hvis du tør å la deg friste, vel å merke.Mer info og forhåndsbestilling: http://www.imwatch.it/
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Runi Langum

Lilje
Lilje
  • Galleripris:
    3 600,-

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
  • Galleripris:
    2 200,-