imWatch - klokke med Android

Publisert: Tirsdag 7. juni 2011 kl 09:20

Nå kan telefonen bli liggende i lomma.


Dinside Et armbåndsur som kan kommunisere med telefonen din er for så vidt ingenting nytt, men imWatch' kommende modeller ser unektelig snasne ut.

For – ikke bare har klokka Bluetooth slik at du kan ta i mot samtaler uten å ta telefonen ut av lomma – klokkene kjører også en spesiell Android-utgave (skreddersydd til å se ut som iOS, ser det ut til) som gjør at den berøringsfølsomme skjermen også kan kjøre Android-applikasjoner, som for øvrig lastes ned fra deres egen nettbutikk.

TEMA:

Android


Eksempelvis kan du lese innkommende SMS-er på klokka, og den har også en høyttaler som gjør at du kan bruke den som handsfree når du kjører bil. Andre muligheter er å sjekke Facebook, epost, Twitter, værmeldinger, høre på musikk, sjekke kalenderen og mer til.

Og det er bare når produktet lanseres – tredjeparter er velkomne til å lage egne apps til imWatch-klokkene.

Fra 2000 kroner

Prislappen starter på €249 (forhåndsbestilling frem til 30. juni) for de fargede utgavene (i'm Color), og så finnes det mer eksklusive modeller (i'm Jewel) – hva med en med hvitt gull og diamanter til €15.000?

Color-modellen veier 70 gram, og har en skjerm som måler 1,54 tommer over diagonalen. Oppløsningen er på 240x240 piksler, og batteriet på 600mAh holder i ca 30 timer med Bluetooth aktivert.

Klokkene har også 64MB RAM og 4GB til lagring av apps, bilder etc.

Det er også mulig å koble i vanlige ørepropper (3,5mm-utgang), og det finnes knapper for volumjustering, samt av/på-knapp.

Les også: Ja til sommertid hele året!

Utgaven med hvitt gull og diamanter koster €15.000.
Klokkene fungerer både med Android-telefoner og iPhone, med støtte for Blackberry fra januar 2012. Norsk er også ett av språkvalgene i følge de oppgitte spesifikasjonene.

For ordens skyld er det også mulig å se hva tiden er.

Lansering er satt til oktober 2011.

Under ser du en video – hvis du tør å la deg friste, vel å merke.Mer info og forhåndsbestilling: http://www.imwatch.it/

android klokke bluetooth

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil