Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
Med Bubble kan du knytte notater til kontakter og se dem når de ringer deg.
Med Bubble kan du knytte notater til kontakter og se dem når de ringer deg.

Skriv huskelista med Bubble

Kjekk løsning for noen av gjøremålene.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Mens enkelte har full kontroll på hverdagen med ridige systemer for å ha oversikten over alt som skal gjøres, er det fortsatt mange som sverger til gule post-it-lapper, lange TODO-lister eller bare prøver så godt de kan å huske alle store og små gjøremål.

For deg som mangler struktur, finnes det et hav av nettjenester og programmer, både til telefoner og datamaskiner, for å hjelpe deg å holde orden på det du bør få gjort.

SAMLESIDE:

Produktivitet


En enkel, men smart løsning er Bubble for Android. Applikasjonen er gratis å laste ned, og hjelper deg å huske de tingene du skal prate med andre om, og så kan du enten ringe via applikasjonen der du ser hvilke ting du skulle prate med vedkommende om, men kanskje enda kjekkere; du får også se det når de ringer til deg.

For å bruke et helt konkret eksempel tenker vi oss derfor at jeg plutselig kommer på at jeg må sjekke med min kollega Brynjulf om han har meldt seg på en pressekonferanse neste torsdag. Jeg noterer først dette i Bubble:Kontaktlista kan også sorteres slik at de med notater havner først i køen, og det er som nevnt mulig å ringe direkte fra applikasjonen:Men, det ekstra smarte er at jeg også får også opp notatene når Brynjulf ringer meg:Når samtalen er ferdig, dukker vedkommendes "Bubble-profil" opp i varselmenyen slik at du kjapt kan gå inn og ta bort de boblene du fikk stukket hull på, eller skrive nye bobler knyttet til denne kontakten.

Smart, eller hva? Ser du nytten av dette, er Bubble gratis å laste ned fra Android Market.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
  • Galleripris:
    2 200,-

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
  • Galleripris:
    20 000,-