Med Bubble kan du knytte notater til kontakter og se dem når de ringer deg.

Med Bubble kan du knytte notater til kontakter og se dem når de ringer deg.

Skriv huskelista med Bubble

Publisert: Torsdag 19. mai 2011 kl 13:32

Kjekk løsning for noen av gjøremålene.


Dinside Mens enkelte har full kontroll på hverdagen med ridige systemer for å ha oversikten over alt som skal gjøres, er det fortsatt mange som sverger til gule post-it-lapper, lange TODO-lister eller bare prøver så godt de kan å huske alle store og små gjøremål.

For deg som mangler struktur, finnes det et hav av nettjenester og programmer, både til telefoner og datamaskiner, for å hjelpe deg å holde orden på det du bør få gjort.

SAMLESIDE:

Produktivitet


En enkel, men smart løsning er Bubble for Android. Applikasjonen er gratis å laste ned, og hjelper deg å huske de tingene du skal prate med andre om, og så kan du enten ringe via applikasjonen der du ser hvilke ting du skulle prate med vedkommende om, men kanskje enda kjekkere; du får også se det når de ringer til deg.

For å bruke et helt konkret eksempel tenker vi oss derfor at jeg plutselig kommer på at jeg må sjekke med min kollega Brynjulf om han har meldt seg på en pressekonferanse neste torsdag. Jeg noterer først dette i Bubble:Kontaktlista kan også sorteres slik at de med notater havner først i køen, og det er som nevnt mulig å ringe direkte fra applikasjonen:Men, det ekstra smarte er at jeg også får også opp notatene når Brynjulf ringer meg:Når samtalen er ferdig, dukker vedkommendes "Bubble-profil" opp i varselmenyen slik at du kjapt kan gå inn og ta bort de boblene du fikk stukket hull på, eller skrive nye bobler knyttet til denne kontakten.

Smart, eller hva? Ser du nytten av dette, er Bubble gratis å laste ned fra Android Market.

app android produktivitet

Nye tester på Dinside

Speedminton – kjapt, hardt, gøy

Synes du badminton er for tregt, bør du prøve dette i 290 km/t.

Xiaomi Mi 5

Men det kinesiske flaggskipet er ikke helt kompis med Norge.

Test: Ford Mondeo vs. Toyota Avensis

Duell mellom to populære familiebiler.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil