Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm

Hamster Free ZIP Archiver

Enkelt, brukervennlig og oppdatert filpakking.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Filpakking var en gang tvingende nødvendig for å få plass til alle dokumentene på disketten, eller for å spare minutter og tilhørende tellerskritt når skoleoppgaven skulle sendes til korrekturlesning pr epost.

I dag er det helt andre grunner til å bruke ZIP-formatet eller andre pakkeformater, én av dem er ganske enkelt å samle en rekke filer som hører sammen når de skal sendes eller deles elektronisk.

Splitter opp og passordbeskytter

Et moderne operativsystem har innebygd støtte for både å opprette, og pakke ut zip-filer. Men noen ganger trenger du ekstrafunksjonalitet, for eksempel støtte for flere pakkeformater, passordbeskyttelse og deling av filer - for eksempel for å få plass på CD.

Til disse oppgavene finnes det et hav av programmer å velge mellom, men få av dem er like brukervennlige og har et så oppdatert grensesnitt som Hamster ZIP Archiver - som attpåtil foreligger i norsk språkdrakt.

Her er nemlig både valg av format, oppdeling, passordbeskyttelse og komprimeringsnivå lett tilgjengelig uten å måtte saumfare menyer og undermenyer.

Støtter det meste

Og høyreklikker du på en svær fil eller mappe, kan du på direkten velge om du vil pakke til én eller flere zip-filer. 7z-formatet støttes også, og i tillegg kan Hamster ZIP Archiver pakke ut en rekke andre formater - for eksempel RAR, LZH og LHA.Det beste av alt er at programmet er gratis - men vær obs på at du bør velge tilpasset installasjon og velge bort det du ikke ønsker av vedheng - som installeres automatisk hvis du ikke er oppmerksom:Du finner mer informasjon om Hamster ZIP og kan laste ned programmet fra Hamstersoft.com. Det fungerer i Windows XP og nyere.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
  • Galleripris:
    5 500,-

Runi Langum

Lilje
Lilje
  • Galleripris:
    3 600,-