Hamster Free ZIP Archiver

Publisert: Lørdag 26. mars 2011 kl 09:00

Enkelt, brukervennlig og oppdatert filpakking.


Dinside Filpakking var en gang tvingende nødvendig for å få plass til alle dokumentene på disketten, eller for å spare minutter og tilhørende tellerskritt når skoleoppgaven skulle sendes til korrekturlesning pr epost.

I dag er det helt andre grunner til å bruke ZIP-formatet eller andre pakkeformater, én av dem er ganske enkelt å samle en rekke filer som hører sammen når de skal sendes eller deles elektronisk.

Splitter opp og passordbeskytter

Et moderne operativsystem har innebygd støtte for både å opprette, og pakke ut zip-filer. Men noen ganger trenger du ekstrafunksjonalitet, for eksempel støtte for flere pakkeformater, passordbeskyttelse og deling av filer - for eksempel for å få plass på CD.

Til disse oppgavene finnes det et hav av programmer å velge mellom, men få av dem er like brukervennlige og har et så oppdatert grensesnitt som Hamster ZIP Archiver - som attpåtil foreligger i norsk språkdrakt.

Her er nemlig både valg av format, oppdeling, passordbeskyttelse og komprimeringsnivå lett tilgjengelig uten å måtte saumfare menyer og undermenyer.

Støtter det meste

Og høyreklikker du på en svær fil eller mappe, kan du på direkten velge om du vil pakke til én eller flere zip-filer. 7z-formatet støttes også, og i tillegg kan Hamster ZIP Archiver pakke ut en rekke andre formater - for eksempel RAR, LZH og LHA.Det beste av alt er at programmet er gratis - men vær obs på at du bør velge tilpasset installasjon og velge bort det du ikke ønsker av vedheng - som installeres automatisk hvis du ikke er oppmerksom:Du finner mer informasjon om Hamster ZIP og kan laste ned programmet fra Hamstersoft.com. Det fungerer i Windows XP og nyere.

zip annet gratisprogram

Nye tester på Dinside

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Spar stort på butikkenes egne merkevarer

Så mye billigere er det å kjøpe butikkenes egne merkevarer.

Ikke velg den dyreste pakken

Mat på tube og ferdig skivet kan være enklere - men det er som oftest mye dyrere enn å kjøpe på boks eller i større pakker. Se prisforskjellene!

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil