Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm

Samsung med nok et nettbrett?

Hinter veldig om en 8,9-tommers Galaxy Tab.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Bildet over en en invitasjon fra Samsung der de langt på vei hinter om at de kommer med nok et nettbrett allerede 22. mars.

Fra før har selskapet Galaxy Tab (7-tommer) og annonserte også en 10-tommersutgave på Mobile World Congress i Barcelona forrige måned.

Ser vi på sifrene 78910 er dermed 7 og 10 allerede dekket, som gjør at 89 etter all sannsynlighet representerer at det nye nettbrettet vil være 8,9 tommer over diagonalen.

Mer enn det vet vi ikke på det nåværende tidspunkt, men det vil være nærliggende å tro at også dette vil kjøre Honeycomb; den første Android-versjonen laget for nettbrett (som du ser på bildet er det også bikubemønster nederst til høyre). Det blir også spennende å se hvorvidt dette nettbrettet kan brukes til å ringe med (noe 7-tommeren kan, men ikke 10-tommeren).

På messen i Barcelona var det flere aktører som viste frem Honeycomb-nettbrett, blant annet LG Optimus Pad, Motorola Xoom og, altså, Samsung Galaxy Tab 10.1.

Se flere nyheter fra Mobile World Congress
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
  • Galleripris:
    5 500,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
  • Galleripris:
    7 000,-