Samsung med nok et nettbrett?

Publisert: Tirsdag 1. mars 2011 kl 13:36

Hinter veldig om en 8,9-tommers Galaxy Tab.


Dinside Bildet over en en invitasjon fra Samsung der de langt på vei hinter om at de kommer med nok et nettbrett allerede 22. mars.

Fra før har selskapet Galaxy Tab (7-tommer) og annonserte også en 10-tommersutgave på Mobile World Congress i Barcelona forrige måned.

Ser vi på sifrene 78910 er dermed 7 og 10 allerede dekket, som gjør at 89 etter all sannsynlighet representerer at det nye nettbrettet vil være 8,9 tommer over diagonalen.

Mer enn det vet vi ikke på det nåværende tidspunkt, men det vil være nærliggende å tro at også dette vil kjøre Honeycomb; den første Android-versjonen laget for nettbrett (som du ser på bildet er det også bikubemønster nederst til høyre). Det blir også spennende å se hvorvidt dette nettbrettet kan brukes til å ringe med (noe 7-tommeren kan, men ikke 10-tommeren).

På messen i Barcelona var det flere aktører som viste frem Honeycomb-nettbrett, blant annet LG Optimus Pad, Motorola Xoom og, altså, Samsung Galaxy Tab 10.1.

Se flere nyheter fra Mobile World Congress

nettbrett samsung galaxy

Nye tester på Dinside

TEST: Fitbit Blaze

Vi sier det først som sist: Ja, vi liker Fitbit Blaze.

Test: Volvo S90 og Volvo V90

Med nye S90 og V90 setter Volvo ny standard for både kjøreopplevelse, premium-følelse og ikke minst sikkerhet.

TEST: BMW X4 M40i

Så var tiden kommet til å kjøre den råeste BMW X4-versjonen på norske veier. Det opplevdes enda bedre.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil