Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 (Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Perfekte gaver til den jobbreisende

Kjekke saker for den som ofte er på farten.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Skal du kjøpe julegave til en som er mye ute og reiser i forbindelse med jobben? Her er fem fine forslag til nyttige ting:

Shavemate
Slutt på å dra med seg engangshøvler og barberskum. Shavemate kombinerer de to. I barberhøvelens skaft er barberskummet, og det er nok skum der til at det holder til mange barberinger. Finnes både for kvinner og menn.
Pris: 10 dollar for tre stykk (ekskl. fraktkostnader)
På nett: Shavemate

WineSkin
Pleier han eller hun du skal gi gave å kjøpe med seg fin vin fra destinasjonen? Da er det kjedelig om flasken skulle knuse i bagasjen på vei hjem. WineSkin er en flergangspose som er polstret og som beskytter vinflasken under transport.
Pris: 10 dollar (eksklusiv fraktkostnader)
På nett: Magellan's

Skjortefolder
Den som reiser mye i jobben har sikkert støtt på problemet med krøllete skjorter. Skjortefolderen fra Eagle creek løser dette. Den har plass til opptil fem skjorter eller bluser, og ved hjelp av den fiffige brettemetoden kan man pakke opp skjortene like fine når man kommer frem.
Pris: 199 kr
På nett: Handysize


Trillebag
En trillebag som passer som håndbagasje er den forretningsreisendes viktigste reiseeffekt. Samsonite har en som er spesielt designet for forretningsfolk. Pro-DLX Business Rolling Tote er stilig, er av slitesterk kvalitet, og gjør det lett å organisere pakkingen. Her er en polstret laptoplomme, egne lommer for mobilen, dokumentlomme, hjul som skal tåle en trøkk og kodelås.
Pris: Rundt 2.300 kr (sjekk flere nettbutikker før du slår til)
På nett: Samsonite

Støydempende hodetelefoner
Bose QC15 er hodetelefonene alle som reiser mye ønsker seg. De stenger annen lyd ute, så man får sitte i stillhet i flyet, eller de kan brukes som hodetelefoner til mp3-spilleren. Les mer om Bose QC15 i denne artikkelen.
Pris: Rundt 3.000 kr (sjekk hos flere nettbutikker før du slår til)
På nett: Bose

Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Runi Langum

Lilje
Lilje
  • Galleripris:
    3 600,-

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
  • Galleripris:
    5 500,-