(Foto: Colourbox)

(Foto: Colourbox)

Perfekte gaver til den jobbreisende

Publisert: Lørdag 4. desember 2010 kl 13:21

Kjekke saker for den som ofte er på farten.


Dinside Skal du kjøpe julegave til en som er mye ute og reiser i forbindelse med jobben? Her er fem fine forslag til nyttige ting:

Shavemate
Slutt på å dra med seg engangshøvler og barberskum. Shavemate kombinerer de to. I barberhøvelens skaft er barberskummet, og det er nok skum der til at det holder til mange barberinger. Finnes både for kvinner og menn.
Pris: 10 dollar for tre stykk (ekskl. fraktkostnader)
På nett: Shavemate

WineSkin
Pleier han eller hun du skal gi gave å kjøpe med seg fin vin fra destinasjonen? Da er det kjedelig om flasken skulle knuse i bagasjen på vei hjem. WineSkin er en flergangspose som er polstret og som beskytter vinflasken under transport.
Pris: 10 dollar (eksklusiv fraktkostnader)
På nett: Magellan's

Skjortefolder
Den som reiser mye i jobben har sikkert støtt på problemet med krøllete skjorter. Skjortefolderen fra Eagle creek løser dette. Den har plass til opptil fem skjorter eller bluser, og ved hjelp av den fiffige brettemetoden kan man pakke opp skjortene like fine når man kommer frem.
Pris: 199 kr
På nett: Handysize


Trillebag
En trillebag som passer som håndbagasje er den forretningsreisendes viktigste reiseeffekt. Samsonite har en som er spesielt designet for forretningsfolk. Pro-DLX Business Rolling Tote er stilig, er av slitesterk kvalitet, og gjør det lett å organisere pakkingen. Her er en polstret laptoplomme, egne lommer for mobilen, dokumentlomme, hjul som skal tåle en trøkk og kodelås.
Pris: Rundt 2.300 kr (sjekk flere nettbutikker før du slår til)
På nett: Samsonite

Støydempende hodetelefoner
Bose QC15 er hodetelefonene alle som reiser mye ønsker seg. De stenger annen lyd ute, så man får sitte i stillhet i flyet, eller de kan brukes som hodetelefoner til mp3-spilleren. Les mer om Bose QC15 i denne artikkelen.
Pris: Rundt 3.000 kr (sjekk hos flere nettbutikker før du slår til)
På nett: Bose


shopping gave forretningsreise jobbreise fly

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil