Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
UNNGÅ LEDNINGER: Levende lys kan være brannfarlig. Nå får du heldivis tak i LED-lys som kan klypes fast til kvistene. (Illustrasjonsfoto: Colourbox)
UNNGÅ LEDNINGER: Levende lys kan være brannfarlig. Nå får du heldivis tak i LED-lys som kan klypes fast til kvistene. (Illustrasjonsfoto: Colourbox)

Endelig! Juletrelys UTEN kabler

Og det er faktisk ikke levende lys.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide
Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben (Foto: Produsenten)
Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben (Foto: Produsenten)
Du grønne glitrende tre god dag. Så var det jul - igjen. Det betyr nok et møte med det grønne, dryssende treet, som dessverre ikke kommer ferdig pakket med julelys, julestjerne, juletrefot og juletrepynt.

Atter en gang må far i huset, eller familiens frivillige offer, klatre langs juletreet for å få festet de klønete lysene. Hvis vedkommende klarer i det hele tatt å få løst den store kabelfloken først, da.

Men heldigvis har det skjedd ting på juletrelys-fronten det siste året. Visste du at det er mulig å få tak i kabelløse juletrelys med fjernkontroll?

Plast eller ekte vare? Hvilket juletre skal du ha?

Slik virker det

LED Lumix tilbyr nemlig en fiffig løsning på problemet. Du kan velge mellom to varianter, modell Classic med elfenbenfarge, eller modell de Luze, som kommer i fargene gull, sølv, rød og champagne.

Sistnevnte har også en dimmerfunksjon og en driftstid opp til 450 timer. Lysene festes til treet med vanlige klyper, og vips så er det bare å trykke på fjernkontrollen.

Dersom du er lei av all kabelspaghettien juletrelyset er med på å lage, er det selvsagt ikke gratis å bytte ut de gamle lysene. 1.100 kroner koster det for å få en litt enklere jul.

Tid for julerengjøring? Slik får du juleren kåk på 1-2-3
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
 • Galleripris:
  9 000,-

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
 • Galleripris:
  5 500,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-