UNNGÅ LEDNINGER: Levende lys kan være brannfarlig. Nå får du heldivis tak i LED-lys som kan klypes fast til kvistene. (Illustrasjonsfoto: Colourbox)

UNNGÅ LEDNINGER: Levende lys kan være brannfarlig. Nå får du heldivis tak i LED-lys som kan klypes fast til kvistene. (Illustrasjonsfoto: Colourbox)

Endelig! Juletrelys UTEN kabler

Publisert: Søndag 28. november 2010 kl 17:00

Og det er faktisk ikke levende lys.


Dinside
Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben (Foto: Produsenten)
Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben (Foto: Produsenten)
Du grønne glitrende tre god dag. Så var det jul - igjen. Det betyr nok et møte med det grønne, dryssende treet, som dessverre ikke kommer ferdig pakket med julelys, julestjerne, juletrefot og juletrepynt.

Atter en gang må far i huset, eller familiens frivillige offer, klatre langs juletreet for å få festet de klønete lysene. Hvis vedkommende klarer i det hele tatt å få løst den store kabelfloken først, da.

Men heldigvis har det skjedd ting på juletrelys-fronten det siste året. Visste du at det er mulig å få tak i kabelløse juletrelys med fjernkontroll?

Plast eller ekte vare? Hvilket juletre skal du ha?

Slik virker det

LED Lumix tilbyr nemlig en fiffig løsning på problemet. Du kan velge mellom to varianter, modell Classic med elfenbenfarge, eller modell de Luze, som kommer i fargene gull, sølv, rød og champagne.

Sistnevnte har også en dimmerfunksjon og en driftstid opp til 450 timer. Lysene festes til treet med vanlige klyper, og vips så er det bare å trykke på fjernkontrollen.

Dersom du er lei av all kabelspaghettien juletrelyset er med på å lage, er det selvsagt ikke gratis å bytte ut de gamle lysene. 1.100 kroner koster det for å få en litt enklere jul.

Tid for julerengjøring? Slik får du juleren kåk på 1-2-3

juletrelys juletre julepynt jul produkter interiør

Nye tester på Dinside

Test av håndsåper: Her er de beste og verste såpene

Men det er ingenting i såpene som er ulovlig!

Acer Aspire S13

Acer sparte ikke på kruttet da de lanserte Aspire S13.

Nå får du fjorårsmodellene til sterkt reduserte priser

Enkelte har falt mer enn 50 prosent i pris siden i fjor.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil