Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
Slik gjør du det:

Få Google-søk i Explorer

Litt kronglete for norske brukere, men her er oppskriften.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

De fleste nettleserne er utstyrt med et integrert søkefelt øverst i høyre hjørne, og Internet Explorer er intet unntak. Men i motsetning til Firefox, Opera og Chrome er det Microsofts egen søkemotor Bing og ikke Google som er standardleverandør i verdens mest brukte nettleser:Dersom du ikke er fornøyd med søkeresultatene fra Bing kan du bytte den ut med en annen ved å trykke på den lille trekanten til høyre for forstørrelsesglasset og velge "Søk etter flere leverandører":Problemet er at Google ikke er listet som et alternativ på Add-on-galleriet som dukker opp.

Slik gjør du det

For å kunne velge Google må du først endre språk på siden til "United States (English)". Dette valget får du frem ved å klikke på "Norge (Norsk)" øverst til høyre på siden:Nå vil du plutselig få langt flere søkemotorer å velge mellom, inkludert både Yahoo! og Google. Trykk på knappen "Add to Internet Explorer":Nå vil du få opp en boks med spørsmål om du vil gjøre legge til Google i søkefeltet. Huk av for om du vil bruke Google som standard søkeleverandør:Klikk OK, og vips - Google har erstattet Bing i søkefeltet:Du kan nå enkelt veksle mellom søkeleverandørene ved å trykke på trekanten til høyre for forstørrelsesglasset:Her finner du flere Slik gjør du det-artikler
Har du tips til temaer vi kan ta opp i Slik gjør du det-spalten? Send oss en epost!


Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Damien Hirst

For the Love of God
For the Love of God
  • Galleripris:
    45 000,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
  • Galleripris:
    4 700,-