Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm

Takløse toner

Aston Martin kapper taket.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Det er bilutstilling i Paris denne uken, noe Aston Martin er veldig klar over. De skal nemlig vise frem sin nye – trekk pusten – Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster. Nå skal vi ikke ledes til å tro det er en helt ny bil, men den har sine oppgraderinger. Dessuten, dette er rimeligste modell fra Aston Martin uten tak. Pris? Ikke fastsatt, men fortsatt billigst.

Vil du vite alt om Aston Martin?


Bilen er basert på N420, arvtakeren til N400, som kom i juli. Vi har heller ingen grunn til å tro at motoriseringen er noe annet enn i N420 edition coupe, hvilket er en 420-hesters stall med virile gamper, godt plassert under panseret. Denne er koblet sammen med en 6-trinns manuell girkasse, eller en Sportshift semi-automat.

Her finner du flere Aston Martin uten tak

Når dette er sagt, så er N420 igjen basert på Vantage fra 2008. At de nå velger å kappe taket kommer ikke som noen bombe. Ingen bil er forutsigbar som en kabrioletversjon av en kupe av dette slaget. Hent vinkelsliperen, kapp stolpene, og vips. Designen er så godt som identisk fra skulderlinjen og ned.

Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster har premiere på bilutstillingen i Paris om et par dager, og så snart vi får vite flere detaljer er vi tilbake med oppdateringer. Bilder kan vi derimot by på.

Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
  • Galleripris:
    2 200,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
  • Galleripris:
    7 000,-