Takløse toner

Publisert: Onsdag 29. september 2010 kl 06:00

Aston Martin kapper taket.


Dinside Det er bilutstilling i Paris denne uken, noe Aston Martin er veldig klar over. De skal nemlig vise frem sin nye – trekk pusten – Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster. Nå skal vi ikke ledes til å tro det er en helt ny bil, men den har sine oppgraderinger. Dessuten, dette er rimeligste modell fra Aston Martin uten tak. Pris? Ikke fastsatt, men fortsatt billigst.

Vil du vite alt om Aston Martin?


Bilen er basert på N420, arvtakeren til N400, som kom i juli. Vi har heller ingen grunn til å tro at motoriseringen er noe annet enn i N420 edition coupe, hvilket er en 420-hesters stall med virile gamper, godt plassert under panseret. Denne er koblet sammen med en 6-trinns manuell girkasse, eller en Sportshift semi-automat.

Her finner du flere Aston Martin uten tak

Når dette er sagt, så er N420 igjen basert på Vantage fra 2008. At de nå velger å kappe taket kommer ikke som noen bombe. Ingen bil er forutsigbar som en kabrioletversjon av en kupe av dette slaget. Hent vinkelsliperen, kapp stolpene, og vips. Designen er så godt som identisk fra skulderlinjen og ned.

Aston Martin V8 Vantage N420 Roadster har premiere på bilutstillingen i Paris om et par dager, og så snart vi får vite flere detaljer er vi tilbake med oppdateringer. Bilder kan vi derimot by på.


aston martin aston martin v8 vantage v8 vantage n420 roadster paris 2010

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil