(Illustrasjon: Per Ervland)

(Illustrasjon: Per Ervland)

Slik er feriene for skoleåret 2010/2011

Publisert: Tirsdag 17. august 2010 kl 10:47

Se når skoleferiene er i ditt fylke.


Dinside Denne og neste uke starter skoleåret 2010/2011. I den anledning har DinSide oppdatert sin skoleferieoversikt.

Se skoleferieoversikten her


I oversikten kan du finne ut når skolene i ditt fylke er stengt. Dette er kjekt å vite både for deg som har barn i skolealder, og for andre som skal planlegge ferien. Det er nemlig størst trykk på charterturer, flybilletter og hytteutleie i skoleferiene. Kan du ta ferie utenom, er det penger å spare.

Veldig sen påske

Det er lurt å merke seg at påsken i 2011 kommer uvanlig sent. Palmesøndag faller på 17. april, og 2. påskedag på 25. april. Det kan bety at du som liker å stå eller gå på ski i påskeferien blir skuffet over snøforholdene.

Ellers har de fleste fylker lagt høstferien til enten uke 40 eller 41 (andre og tredje uke i oktober), mens de fleste fylker har lagt vinterferien til uke 7, 8 eller 9 (de to siste ukene av februar eller første uke i mars).

Merk deg at skoleruten (som planen over skoleferier kalles) kan variere fra kommune til kommune. Fylkeskommunen gir anbefalninger, men den enkelte kommune bestemmer selv. Derfor bør du sjekke ut din kommunes skolerute for å vite helt sikkert når skoleferiene er. Enten kan du søke etter "kommunens navn + skolerute på nettet", eller ringe kommunen eller den aktuelle skole og høre.

Se skoleferieoversikten her


skoleferie ferie ferieoversikt påskeferie juleferie

Nye tester på Dinside

TEST: Fitbit Blaze

Vi sier det først som sist: Ja, vi liker Fitbit Blaze.

Test: Volvo S90 og Volvo V90

Med nye S90 og V90 setter Volvo ny standard for både kjøreopplevelse, premium-følelse og ikke minst sikkerhet.

TEST: BMW X4 M40i

Så var tiden kommet til å kjøre den råeste BMW X4-versjonen på norske veier. Det opplevdes enda bedre.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil