Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 (Illustrasjon: Per Ervland)
(Illustrasjon: Per Ervland)

Slik er feriene for skoleåret 2010/2011

Se når skoleferiene er i ditt fylke.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Denne og neste uke starter skoleåret 2010/2011. I den anledning har DinSide oppdatert sin skoleferieoversikt.

Se skoleferieoversikten her


I oversikten kan du finne ut når skolene i ditt fylke er stengt. Dette er kjekt å vite både for deg som har barn i skolealder, og for andre som skal planlegge ferien. Det er nemlig størst trykk på charterturer, flybilletter og hytteutleie i skoleferiene. Kan du ta ferie utenom, er det penger å spare.

Veldig sen påske

Det er lurt å merke seg at påsken i 2011 kommer uvanlig sent. Palmesøndag faller på 17. april, og 2. påskedag på 25. april. Det kan bety at du som liker å stå eller gå på ski i påskeferien blir skuffet over snøforholdene.

Ellers har de fleste fylker lagt høstferien til enten uke 40 eller 41 (andre og tredje uke i oktober), mens de fleste fylker har lagt vinterferien til uke 7, 8 eller 9 (de to siste ukene av februar eller første uke i mars).

Merk deg at skoleruten (som planen over skoleferier kalles) kan variere fra kommune til kommune. Fylkeskommunen gir anbefalninger, men den enkelte kommune bestemmer selv. Derfor bør du sjekke ut din kommunes skolerute for å vite helt sikkert når skoleferiene er. Enten kan du søke etter "kommunens navn + skolerute på nettet", eller ringe kommunen eller den aktuelle skole og høre.

Se skoleferieoversikten her

Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
 • Galleripris:
  7 000,-

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
 • Galleripris:
  12 000,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
 • Galleripris:
  4 700,-