Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 (Panoramafoto: Per Ervland)
(Panoramafoto: Per Ervland)

De beste stedene i Oslo

La lokalkjente vise vei til jorbærstedene.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Det er ikke alltid lett å vite hvor man skal gå for den beste shoppingen, bespisningen, kaffen eller drinken, når man kommer til et nytt sted.

Spotted by locals er en nettjeneste som gir deg de lokale innbyggernes beste tips til det byen har å by på. Nå kan du også sjekke ut anbefalingene for Oslo.

Lokalkunnskap

Spotted by locals er en samling med blogger og guider til 29 byer i Europa. Bloggerne er ikke hvem-som-helst, men lokale som bor på stedene og snakker språket på stedet - og de er kvalitetssikret av Spotted by locals. Det er det nederlanske ekteparet Sanne og Bart van Poll som står bak nettstedet, og de har fått mye heder og ære for nettjenesten i anerkjente engelske, franske og tyske aviser, eksempelvis BBC World, The Guardian, The Times, Sueddeutsche Zeitung og Le Monde. De har også vunnet flere priser med sin nettside, blant annet Lonely Planets pris for beste gruppe-blog i 2009.

Kjenner du til andre liknende eller bedre tjenester, som er tilgjengelig for allmenheten? Tips andre i debattforumet nedenfor eller send tips til journalisten.

Oslotips

Det er tre bloggere som skriver om Oslo og tipser om sine favorittsteder i Oslo. Her er tips om kulst og kultur, barer, kino, kaffe- og tehus, fastivaler og andre evenementer, musikk, avslapping, restauranter, shopping, snacks og teater - som for øvrig også gjelder for de andre byene du kan hente lokalinformasjon om på denne nettsiden.

Det er foreløpig ikke like mange tips til Oslo som til de fleste andre byene, men det er også færre bloggere og en mindre by befolkningsmessig enn de øvrige.

Her er nettsiden: spottedbylocals.com


    I tillegg til Oslo-tips, kan du også finne lokalinformasjon og tips om jordbærsteder i Amsterdam, Antwerpen, Aten, Barcelona, Berlin, Brüssel, Budapest, København, Dublin, Geneve, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Lisboa, Ljubljana, London, Madrid, Milano, München, Paris, Praha, Roma, Rotterdam, Stockholm, Wien, Warszawa, Zagreb og Zürich.


DinSide har også tips og guider til mange europeiske byer - blant annet har vi i løpet av det siste året gitt deg restaurantanbefalinger i den norske hovedstaden. Du kan lese omtalene og anbefalingene i en serie med artikler:

Del 1, del 2 og del 3.

Som du kan se, er noen av de anbefalte restaurantene hos oss, sammenfallende med Spotted by local-bloggernes favoritter. Enjoy!
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
  • Galleripris:
    12 000,-

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
  • Galleripris:
    9 000,-