(Foto: Colourbox.com)

(Foto: Colourbox.com)

Nytt nakenhotell i Tyrkia

Publisert: Lørdag 1. mai 2010 kl 17:00


Dinside Er du en av dem som liker deg best når du ikke har en eneste tråd på kroppen? Også i ferien?

1. mai åpner et femstjerners naturisthotell litt utenfor Marmaris i Tyrkia. Dette er det første nakenhotellet i det muslimske landet, skriver Daily Mail.

Verdens topp fem nakenstrender

Ikke helt fritt frem

Hotellet er altså et naturisthotell, men innendørs må gjestene ha klær på. Det er bare ved svømmebassenget og utendørsterrassen der det serveres mat at det er lov å være naken. Etter klokken åtte om kvelden må klærne på.

Hotellet ligger rett ved en strand, men denne er ikke for naturister. En 20-minutters busstur unna ligger hotellets private naturiststrand. Hit frakter hotellet gjestene helt gratis. Den 600 meter lange stranden har solsenger. Dusjanlegg og en strandbar med matservering.

Hotellet er forøvrig all-inclusive og kun åpent for utlendinger. Det finnes vannsklier ved bassenget, og hotellet har også en hammam, altså et tyrkisk bad.

På nett: Gölmar Adaburnu Hotel

 (Foto: Gölmar Adaburnu Hotel)
Hotellet har tidligere vært et "vanlig" hotell. (Foto: Gölmar Adaburnu Hotel)

Dette er den private naturiststranden. (Foto: Gölmar Adaburnu Hotel)
Dette er den private naturiststranden. (Foto: Gölmar Adaburnu Hotel)

naturisme naturist naturiststrand tyrkia solferie hotell

Nye tester på Dinside

Xiaomi Mi 5

Men det kinesiske flaggskipet er ikke helt kompis med Norge.

Test: Ford Mondeo vs. Toyota Avensis

Duell mellom to populære familiebiler.

Mega-mikado i parken

Finn fram erfaringen fra 90-tallet. Mikado er tilbake.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil