HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene.  (Faksimile: www.dnbnor.no)

HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene. (Faksimile: www.dnbnor.no)

Nettbanken nede lørdag

Publisert: Fredag 12. mars 2010 kl 06:00

DnB NOR og Postbanken holder nettstengt i morgen.


Dinside Cirka en million nettbankbrukere vil i morgen være utestengt fra nettbanken og mobilbanken sin. Derfor kan det være smart å utføre forefallende bankarbeid i løpet av dagen.

Nedetiden gjelder kunder i DnB NOR og i Postbanken, som ikke vil kunne benytte seg av nettbanken fra midnatt natt til i morgen og frem til kl 18.00 lørdag.

DnB NORs informasjonssjef Aud-Helen Rasmussen tror ikke nedetiden vil være noe problem siden de har vært ute i god tid med å informere sine nettbankkunder.

>>>Dette kortet må byttes ut

Aud-Helen Rasmussen er informasjonssjef i DnB NOR. (Foto: DNB)
Aud-Helen Rasmussen er informasjonssjef i DnB NOR. (Foto: DNB)

Varslet tidlig

- Vi har varslet en nedetid på grunn av oppgradering av systemer. Mens nettbanken er nede, får man ikke betalt regninger, sier Rasmussen.

- Det er derfor vi varsler tidlig slik at kundene kan planlegge regningsbetalingen, sier hun.

Kontofon og SMS-tjenester vil fungere som normalt.

- Fra tid til annen må vi oppdatere nettbanken enten på grunn av ny funksjonalitet eller innføring av nye sikkerhetsløsninger, men vi velger alltid tidspunkter hvor det er færrest brukere av nettbanken, sier Rasmussen.

Dersom du legger inn en regning i dag med forfall i morgen, vil den gå som normalt. Det er derfor smart å logge inn i dag dersom du har presserende oppgaver i nettbanken.

dnb nor postbanken nettbank regninger bank

Nye tester på Dinside

Speedminton – kjapt, hardt, gøy

Synes du badminton er for tregt, bør du prøve dette i 290 km/t.

Xiaomi Mi 5

Men det kinesiske flaggskipet er ikke helt kompis med Norge.

Test: Ford Mondeo vs. Toyota Avensis

Duell mellom to populære familiebiler.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil