Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 
Strømvalget
Finn billigste strøm
HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene.  (Faksimile: www.dnbnor.no)
HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene. (Faksimile: www.dnbnor.no)

Nettbanken nede lørdag

DnB NOR og Postbanken holder nettstengt i morgen.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Cirka en million nettbankbrukere vil i morgen være utestengt fra nettbanken og mobilbanken sin. Derfor kan det være smart å utføre forefallende bankarbeid i løpet av dagen.

Nedetiden gjelder kunder i DnB NOR og i Postbanken, som ikke vil kunne benytte seg av nettbanken fra midnatt natt til i morgen og frem til kl 18.00 lørdag.

DnB NORs informasjonssjef Aud-Helen Rasmussen tror ikke nedetiden vil være noe problem siden de har vært ute i god tid med å informere sine nettbankkunder.

>>>Dette kortet må byttes ut

Aud-Helen Rasmussen er informasjonssjef i DnB NOR. (Foto: DNB)
Aud-Helen Rasmussen er informasjonssjef i DnB NOR. (Foto: DNB)

Varslet tidlig

- Vi har varslet en nedetid på grunn av oppgradering av systemer. Mens nettbanken er nede, får man ikke betalt regninger, sier Rasmussen.

- Det er derfor vi varsler tidlig slik at kundene kan planlegge regningsbetalingen, sier hun.

Kontofon og SMS-tjenester vil fungere som normalt.

- Fra tid til annen må vi oppdatere nettbanken enten på grunn av ny funksjonalitet eller innføring av nye sikkerhetsløsninger, men vi velger alltid tidspunkter hvor det er færrest brukere av nettbanken, sier Rasmussen.

Dersom du legger inn en regning i dag med forfall i morgen, vil den gå som normalt. Det er derfor smart å logge inn i dag dersom du har presserende oppgaver i nettbanken.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Nico Widerberg

Familie
Familie
  • Galleripris:
    6 500,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
  • Galleripris:
    4 700,-