Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. (Foto: Ving)

Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. (Foto: Ving)

Charterluksus

Norges dyreste pakkereiser: Ving

Publisert: Torsdag 18. februar 2010 kl 10:13

Også reiseselskapet Ving har eksklusive godbiter å friste med for deg som har planer om å åpne lommeboken skikkelig når du skal ut på tur.


Dinside For noen dager siden fortalte vi om de mest luksuriøse og kostbare pakkereisene Star Tour har å by på. I dag har turen kommet til Norges største reiseselskap, Ving. I likhet med Star Tour har Ving tatt konsekvensen av at stadig flere nordmenn har god råd - og at mange av oss velger å bruke en del av formuen på eksklusive reiser.

Maldivene: 43.000 til 65.000 kr

Som Star Tour har også Ving valgt å satse på de tropiske paradisøyene Maldivene og Mauritius. Den aller dyreste reisen er en 14-dagerstur til luksushotellet Diva Maldives, som ligger på en av Maldivenes største øyer; Didhoofinolhu. Reisen selges året rundt og koster mellom 43.000 og 65.000 kroner per person - avhengig av sesong og romtype. Denne prisen inkluderer kun halvpensjon, så sluttsummen vil i praksis bli enda høyere. Til gjengjeld tyder bildene på at beliggenheten og omgivelsene er spektakulære.Mauritius: 34.000 til 47.000 kr

Hvis Maldivene sydvest for India blir for dyrt, kan du i stedet reise til Mauritius øst for Madagaskar. Ving tilbyr i hvert fall 14-dagersturer til Dinarobin Hotel Golf & Spa. Også her tilsier bildene at vi snakker om beliggenhet av paradisisk karakter. Prisen, som kun inkluderer halvpensjon, ligger på mellom 34.000 og 47.000 kroner per person. Reisen selges hele året og de flotteste junior-suitene har egen veranda mot lagunen.Tenerife: 25.000 til 43.000 kr

En reise til Maldivene eller Mauritius forutsetter relativt seige flyturer. Men Ving tilbyr også luksusferie på kanariøyen Tenerife. 14 dager på Gran Hotel Bahaia del Duque Resort selges i vinterhalvåret og koster mellom 25.000 og 43.000 kroner per person. Prisen inkluderer kun frokost, men til gjengjeld er hotellet ifølge Ving blant Spanias aller beste. Spa og diverse bassenger, hvorav flere oppvarmede, er selvsagt på plass.Økt etterspørsel etter luksus

Ving tilbyr tilsvarende luksushoteller på flere reisemål og har siden 2008 tilbudt de mest eksklusive turene under vignetten Ving Flex.

- Finanskrisen har hatt en viss negativ effekt, men den langsiktige tendensen er klar; vi ser en økt etterspørsel etter luksuriøse destinasjoner og bosteder med høy kvalitet, sier Christian Grønli, salgsdirektør i Ving Norge.

- Hva slags mennesker er det som kjøper såpass dyre turer?

- Det sier seg jo selv at flertallet av dem som velger denne typen reiser har en relativt velfylt lommebok. De fleste er nok godt over 40 år og det store flertall reiser uten barn. Mitt inntrykk er at en fellesnevner blant disse kundene er et mål om å slippe litt unna masseturismen. Ofte har de nok en drøm om å oppleve noe som er nytt, annerledes og eksotisk - og som gir et virkelig avbrekk i hverdagen, sier Grønli.

Mer fart på Mauritius

 (Foto: Ving Norge)
Christian Grønli, salgsdirektør i Ving Norge (Foto: Ving Norge)
- For de av oss som ikke har vært noen av stedene, hva er egentlig forskjellene på Maldivene og Mauritius?

- Maldivene passer aller best for forelskede par som trives godt i eget selskap. Hvis man i tillegg er glad i dykking og snorkling, så er Maldivene enestående. Maldivene består av flere øyer, gjerne med en resort på hver av dem. Stemningen er som regel avslappet og den som er på jakt etter ulike opplevelser og mer action, vil nok trives best på Mauritius. Mauritius er en større og mer utviklet øy og kan i større grad skilte med aktiviteter som seiling, vannski, vindsurfing og kajakking. I tillegg kommer flotte anlegg for golfere, sier Grønli.

Les også:
 • Norges dyreste pakkereiser: Star Tour
 • Norges dyreste pakkereiser: Apollo

 • charterferie pakketur pakkereise ving maldivene mauritius tenerife luksusferie spa

  Nye tester på Dinside

  Fem DAB-radioer i budsjettklassen

  TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

  Pølsa med 30 prosent grønnsaker

  Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

  Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

  Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

  Mest kommentert

  Har du noe å tilføye?

  Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

  RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil