Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... (Foto: Gisela Royo)

Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... (Foto: Gisela Royo)

De minst populære turistene

Publisert: Mandag 31. august 2009 kl 13:39

Våre venner fra øst er visst ikke de morsomste å dele feriestedet med.


Dinside Det mente i hvert fall briter som skulle stemme på hvilken nasjonalitet de helst ikke ville dele ferierersortet med på nettsiden Real Holiday Reports, skriver Daily Mail.

Tidligere har tyskere vært regnet som de mest irriterende turistene, særlig på grunn av deres uvane med å reservere solsenger kvelden i forveien.

Nå har russere overtatt plassen.

Gjemmer solsengen på rommet

Ifølge britene som svarte på undersøkelsen, oppfatter de russerne som ufine ved matbordet, frekke og brautende, og nevner også at de har veldig dårlig klessmak. I tillegg har visst russere for vane å gjemme solsengen inn på hotellrommet, slik at ingen andre kan kapre plassen ved bassenget.

Andre ting ved russerne som irriterer er at de spiser omtrent alt på buffeten, og gjerne hamstrer og tar med seg masse mat. De krever full oppmerksomhet fra hotellbetjeningen, og vil veldig gjerne vise rikdommen sin. Raping og banning, dytting og sniking i køer er også oppførsel som er typisk for russere, ifølge denne undersøkelsen.

- For å være ærlig forventet vi å få høre de samme gamle historiene om tyskerne da vi ba folk svare på denne undersøkelsen. Til vår store overraskelse var det russerne det kom inn mest klager på, sa ferieeksperten Gary Hewitt hos Real Holiday Reports til Daily Mail.

Over 1.000 briter svartre på undersøkelsen, og russerne har fått over 30 prosent av stemmene som verste turister. Riktignok kommer tyskerne like bak. 15 prosent av britene som svarte liker ikke å dele hotellet med andre briter, så det er tydelig at ikke alle briter vet å oppføre seg, heller.

Les også: En solseng til besvær

Tyrkia er favorittlandet

Russere reiser i større og større grad på ferie til Middelhavet. I år dro åtte millioner på solferier. Tyrkia er det mest populære feriemålet for russerne. Her utgjør russerne den største feriegruppen, og i år reiste 1,5 millioner russere på ferie hit.

reise verste turister solseng ferieresort russere skriver tyrkia ferie

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil