Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... (Foto: Gisela Royo)
Det er ikke bare bare å dele feriestedet med andre... (Foto: Gisela Royo)

De minst populære turistene

Våre venner fra øst er visst ikke de morsomste å dele feriestedet med.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Det mente i hvert fall briter som skulle stemme på hvilken nasjonalitet de helst ikke ville dele ferierersortet med på nettsiden Real Holiday Reports, skriver Daily Mail.

Tidligere har tyskere vært regnet som de mest irriterende turistene, særlig på grunn av deres uvane med å reservere solsenger kvelden i forveien.

Nå har russere overtatt plassen.

Gjemmer solsengen på rommet

Ifølge britene som svarte på undersøkelsen, oppfatter de russerne som ufine ved matbordet, frekke og brautende, og nevner også at de har veldig dårlig klessmak. I tillegg har visst russere for vane å gjemme solsengen inn på hotellrommet, slik at ingen andre kan kapre plassen ved bassenget.

Andre ting ved russerne som irriterer er at de spiser omtrent alt på buffeten, og gjerne hamstrer og tar med seg masse mat. De krever full oppmerksomhet fra hotellbetjeningen, og vil veldig gjerne vise rikdommen sin. Raping og banning, dytting og sniking i køer er også oppførsel som er typisk for russere, ifølge denne undersøkelsen.

- For å være ærlig forventet vi å få høre de samme gamle historiene om tyskerne da vi ba folk svare på denne undersøkelsen. Til vår store overraskelse var det russerne det kom inn mest klager på, sa ferieeksperten Gary Hewitt hos Real Holiday Reports til Daily Mail.

Over 1.000 briter svartre på undersøkelsen, og russerne har fått over 30 prosent av stemmene som verste turister. Riktignok kommer tyskerne like bak. 15 prosent av britene som svarte liker ikke å dele hotellet med andre briter, så det er tydelig at ikke alle briter vet å oppføre seg, heller.

Les også: En solseng til besvær

Tyrkia er favorittlandet

Russere reiser i større og større grad på ferie til Middelhavet. I år dro åtte millioner på solferier. Tyrkia er det mest populære feriemålet for russerne. Her utgjør russerne den største feriegruppen, og i år reiste 1,5 millioner russere på ferie hit.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Runi Langum

Lilje
Lilje
  • Galleripris:
    3 600,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
  • Galleripris:
    4 700,-