Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?

De beste bærbar-tilbudene august 09

Sommeren er over og havrelefsa er servert. Hva med en ny bærbar? Vi har hentet inn nye tilbud fra de store nettbutikkene!

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Tiden er inne og vi har invitert nettutikkene til å komme med det beste tilbudet på bærbare. Også denne gangen har vi satt prisen til rundt seks tusen kroner, med så lite avvik som mulig for å få en rettferdig sammenligning.

Forrige sammenligning var i midten av mai, og prispunktet var den gangen den samme.

Vinnerne i sammenligningen og avstemmingen ble fulgt opp i juni, hvor vi testet tre bærbare til rundt seks tusen kroner.

Utrolig mye for pengene

Dette prispunktet er fremdeles aktuelt, for det er omtrent her skillet går mellom billige og dyre PCer. Siden priser hele tiden presses, vil du etter hvert få svært gode maskiner for denne summen, spørsmålet er bare når. Derfor tar vi disse stikkprøvene i markedet for å få fram nye vinnertalenter i sammenligningene.

Vi satte ingen andre begrensninger enn pris, og fikk inn syv tilbud som vi nå har gått etter i sømmene.

De som har levert tilbud denne gangen er:

Datakjeden, Komplett, Mamoz, MPX,Multicom, PS og Netshop

Syv til 6.000?

Når vi ber om å få tilsendt tilbudene setter vi en pris på 6000 kroner, i praksis vil det si tett oppunder. De fleste spesifiserer da maskiner til 5990 og 5995, men det skjer unntak. Denne gangen valgte PS å komme med en maskin til 1000 kroner mindre enn de andre. En slik maskin vil neppe noen gang komme på topp, siden vi sammenligner egenskapene til maskinene. Men en slik maskin vil kunne få en annen utmerkelse dersom den utmerker seg på andre måter.

Maskinene kommer denne gangen fra Acer, Asus, HP, Packard Bell og Toshiba. Vi har kåret våre favoritter, men ønsker også at du er med og stemmer på hvilke modeller du ønsker at vi kjører fysiske tester av i vår lab.

Vi starter alfabetisk med Datakjeden


Eller gå direkte til:
Kompletts tilbud
Mamoz' tilbud
MPX' tilbud
Multicoms tilbud
Netshops tilbud
PS' tilbud

Konklusjon og avstemning
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
 • Galleripris:
  20 000,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-

Nico Widerberg

Samstemt
Samstemt
 • Galleripris:
  4 700,-