Dagens svenskevits

Denne vil du le av. Garantert.


Dinside Hva er det egentlig med oss nordmenn og svensker?

Vi liker dem jo, men kan likevel ikke dy oss for å hånflire hver eneste gang de går i baret.

Trøsten får være at dette selvsagt går begge veier, den bitre sannhet er jo at svenskene er like glade i fortelle vitser og røverhistorier om oss nordmenn som vi er til å le av dem.

Men vitser er en ting, enda morsommere blir det selvsagt når historien er sann, slik som den du får se i videoklippet under.

Grøss og gru

Charterfeber er ikke bare populært i Norge (hele den serien er jo en god norges-vits...), også svenskene har sin egen versjon, kalt Semestersvenskar på TV4. Og det er altså her dagens klipp kommer fra.

Men vær advart, denne kommer du til å flire av. Lenge.


dingz nonsens se humor nonsens

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil