Gullmarkedet i Gran Bazaar er et skue i seg selv.  (Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen)

Gullmarkedet i Gran Bazaar er et skue i seg selv. (Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen)

Ukens bilde:

Verdens største juvelbutikk

Publisert: Søndag 28. desember 2008 kl 10:00


Dinside DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber.

Ukens bilde:

Ingen reiser til Istanbul uten om å besøke Gran Bazaar. Inne i på selve markedet vil du finne tusenvis av butikker som selger alle slags varer, men den mest imponerende avdelingen er antakeligvis gull- og juvelmarkedet.

Som verdens største i sitt slag, ligger mye av det under bakken på grunn av de enorme verdiene som befinner seg der. Du kan også kjøpe store og små gullbarer her om du ønsker.Mer fra Istanbul:

Istanbul - en blås for livet

Storbyguide: Istanbul

istanbul europa reisebilder tyrkia

DEL

Nye tester på Dinside

Samsung Galaxy Note Edge

Har den buede kanten noe for seg?

Thai ferdigmat er best i test

Vi har testet de nye ferdigmiddagene, og vinneren er soleklar.

TEST: Audi A6 facelift

Audi har fjonget opp sin A6 med en facelift. I tillegg til en rekke endringer skal en spesialmodell ta luven av konkurrentene.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil