Så bra er Personalitygym

Publisert: Fredag 6. juni 2008 kl 08:41

Treningsvariasjonen får en sekser mens prisen får en firer fra vår testperson.


- Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt.

Tester Erik Aarø
Dinside Aarø har testet Personalitygym i fem uker. Etter å ha gitt terningkast for brukervennlighet, treningsglede, treningsvariasjon, kvalitet og pris, ender bedømmingen opp på en sterk firer.

Brukervennlighet:
Alle kan montere apparatet, men man trenger kanskje et par ekstra hender helt i begynnelsen. Når det gjelder selve bruken, er treningsmanualen svært nyttig. På
produsentens nettsider ligger det også både videoer og bilder som viser hvordan de ulike øvelsene skal gjennomføres. Selv om manualen var litt uklar på noen punkter, fungerte den stort sett bra.

Det var litt vanskelig å vite hvilken innstilling på apparatet som er best å bruke når det er flere valg. Dette kunne vært bedre beskrevet. Et par funksjoner på apparatet var heller ikke optimale, men dette er småting i forhold til helheten.

Treningsvariasjon:
Det er mulighet til å gjøre varierte øvelser for de aller fleste muskelgrupper. Hvis man er litt oppfinnsom, kan man også gjøre flere øvelser enn de som er beskrevet i treningsnanualen som ligger tilgjengelig på produsentens nettsider. Det er veldig bra å få samlet så mye på ett apparat. Utholdenhetstrening må man imidlertid gjøre i tillegg.

Treningsglede/motivasjon:
Jeg fikk ikke brukt apparatet like mye som intensjonen om fire ganger i uka. For å greie det skal man være ganske treningsfiksert, tror jeg. Men jeg trente en-to ganger i uka i tillegg til at jeg trente step på jobben og spilte squash en gang i uka, så jeg er fornøyd. Apparatet kan brukes når det passer en selv, og for meg er det viktig at jeg ikke trenger bruke tid på å reise til og fra trening.

Dette danker ut studiotrening
Så bra er Personalitygym
Man kan også skrive ut treningsprogram fra nettet som gjør det mulig å holde styr på utviklingen, og dette har en motiverene effekt. I det store og hele er det en bra opplevelse å trene med apparatet.

Kvalitet:
Det er vanskelig i vite hvordan kvaliteten vil være på sikt, men førsteinntrykket er veldig bra. Det er noen smådeler som ikke passer helt inn der de skal være, men det er ikke noe slark i delene og man kan merke at det er et solid apparat.

Utseende/design:
Apparatet er veldig funksjonelt og det er en smart løsning. Minuset er at det ikke er noen låsemekanisme på dørene og at de dermed for eksempel kan åpnes av barn. Fargen er også kjedelig, og en idé hadde vært valgfri dekor som man kunne klistre på forsida. Så lenge apparatet sklir inn i interiøret, spiller det nesten ingen rolle hvor det står. Slik som det er nå, passer det nesten best i for eksempel en råkjeller.

Pris:
Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt. Hvis man tar utgangspunkt i et gjennomsnittlig abonnement på treningsstudio, vil det man har betalt, komme opp i prisen på apparatet etter tre år. Apparatet holder sannsynligvis mer enn tre år, og da vil det være en rimeligere løsning enn treningsstudio.

Gjennomsnitt: 4,83

trening Jobb og helse

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil