Så bra er Personalitygym

Treningsvariasjonen får en sekser mens prisen får en firer fra vår testperson.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

- Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt.

Tester Erik Aarø
DinSide Aarø har testet Personalitygym i fem uker. Etter å ha gitt terningkast for brukervennlighet, treningsglede, treningsvariasjon, kvalitet og pris, ender bedømmingen opp på en sterk firer.

Brukervennlighet:
Alle kan montere apparatet, men man trenger kanskje et par ekstra hender helt i begynnelsen. Når det gjelder selve bruken, er treningsmanualen svært nyttig. På
produsentens nettsider ligger det også både videoer og bilder som viser hvordan de ulike øvelsene skal gjennomføres. Selv om manualen var litt uklar på noen punkter, fungerte den stort sett bra.

Det var litt vanskelig å vite hvilken innstilling på apparatet som er best å bruke når det er flere valg. Dette kunne vært bedre beskrevet. Et par funksjoner på apparatet var heller ikke optimale, men dette er småting i forhold til helheten.

Treningsvariasjon:
Det er mulighet til å gjøre varierte øvelser for de aller fleste muskelgrupper. Hvis man er litt oppfinnsom, kan man også gjøre flere øvelser enn de som er beskrevet i treningsnanualen som ligger tilgjengelig på produsentens nettsider. Det er veldig bra å få samlet så mye på ett apparat. Utholdenhetstrening må man imidlertid gjøre i tillegg.

Treningsglede/motivasjon:
Jeg fikk ikke brukt apparatet like mye som intensjonen om fire ganger i uka. For å greie det skal man være ganske treningsfiksert, tror jeg. Men jeg trente en-to ganger i uka i tillegg til at jeg trente step på jobben og spilte squash en gang i uka, så jeg er fornøyd. Apparatet kan brukes når det passer en selv, og for meg er det viktig at jeg ikke trenger bruke tid på å reise til og fra trening.

Dette danker ut studiotrening
Så bra er Personalitygym
Man kan også skrive ut treningsprogram fra nettet som gjør det mulig å holde styr på utviklingen, og dette har en motiverene effekt. I det store og hele er det en bra opplevelse å trene med apparatet.

Kvalitet:
Det er vanskelig i vite hvordan kvaliteten vil være på sikt, men førsteinntrykket er veldig bra. Det er noen smådeler som ikke passer helt inn der de skal være, men det er ikke noe slark i delene og man kan merke at det er et solid apparat.

Utseende/design:
Apparatet er veldig funksjonelt og det er en smart løsning. Minuset er at det ikke er noen låsemekanisme på dørene og at de dermed for eksempel kan åpnes av barn. Fargen er også kjedelig, og en idé hadde vært valgfri dekor som man kunne klistre på forsida. Så lenge apparatet sklir inn i interiøret, spiller det nesten ingen rolle hvor det står. Slik som det er nå, passer det nesten best i for eksempel en råkjeller.

Pris:
Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt. Hvis man tar utgangspunkt i et gjennomsnittlig abonnement på treningsstudio, vil det man har betalt, komme opp i prisen på apparatet etter tre år. Apparatet holder sannsynligvis mer enn tre år, og da vil det være en rimeligere løsning enn treningsstudio.

Gjennomsnitt: 4,83
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Kjell Nupen

Sentimental reise
Sentimental reise
 • Galleripris:
  9 000,-

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
 • Galleripris:
  20 000,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-