Chrysler Voyager 2,5TD: Elektrisk (2)

Publisert: Torsdag 27. mars 2008 kl 13:31


Bilmerke: Chrysler
Modell: Voyager
Motor: 2,5TD
Årsmodell: 2002
Kilometerstand: 208.400

Problem: Elektrisk (2).
Har et tips i denne saken, da dette også var et problem på vår 2000 mod.
Etter å ha gått over el. anlegg, viste det seg at det var ”gnag” på kabel-pakken som ligger under batteri kasse og sikringsboks i motorrom. Her ligger det en kabelpakke som er utsatt for gnag fra support beslagene til sikring og batteriboks, dette forårsaket problemene på vår bil. Sikring #12 i kupe røk også pga. dette. Vi er medlem i Amcar og fikk el skjema fra de, siden ingen av verkstedshåndbøkene som er i salg omhandler dieselutgavene. Og siden det var så vanskelig for merkeforhandlere å bidra med dette, selv etter ønske om å kjøpe skjema. Håper du kan videre formidle denne til den som trenger det.

Svar: Takk for denne tilbakemeldingen. Det er ofte vanskelig å finne slike feil som fører til at en sikring ryker av og til og noen ganger hele tiden. Det kan være på grunn av at ledninger ligger for nærme metall som har skarpe kanter og som fører til at sikringer ryker eller at en komponent er defekt. Å gå over alle ledninger kan være en tidkrevende prosess og kanskje må man skifte ut hele kabler på grunn av skader man ikke kan se.

bildoktor

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil