Chrysler Voyager 2,5TD: Elektrisk (2)

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

Bilmerke: Chrysler
Modell: Voyager
Motor: 2,5TD
Årsmodell: 2002
Kilometerstand: 208.400

Problem: Elektrisk (2).
Har et tips i denne saken, da dette også var et problem på vår 2000 mod.
Etter å ha gått over el. anlegg, viste det seg at det var ”gnag” på kabel-pakken som ligger under batteri kasse og sikringsboks i motorrom. Her ligger det en kabelpakke som er utsatt for gnag fra support beslagene til sikring og batteriboks, dette forårsaket problemene på vår bil. Sikring #12 i kupe røk også pga. dette. Vi er medlem i Amcar og fikk el skjema fra de, siden ingen av verkstedshåndbøkene som er i salg omhandler dieselutgavene. Og siden det var så vanskelig for merkeforhandlere å bidra med dette, selv etter ønske om å kjøpe skjema. Håper du kan videre formidle denne til den som trenger det.

Svar: Takk for denne tilbakemeldingen. Det er ofte vanskelig å finne slike feil som fører til at en sikring ryker av og til og noen ganger hele tiden. Det kan være på grunn av at ledninger ligger for nærme metall som har skarpe kanter og som fører til at sikringer ryker eller at en komponent er defekt. Å gå over alle ledninger kan være en tidkrevende prosess og kanskje må man skifte ut hele kabler på grunn av skader man ikke kan se.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
 • Galleripris:
  2 200,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-

Runi Langum

Lilje
Lilje
 • Galleripris:
  3 600,-