Ford Mondeo 2,0TDI 2004: Forvarmer ryker

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

Bilmerke: Ford
Modell: Mondeo
Motor: 2.0 tdci (115hk)
Årsmodell: 2004
Kilometerstand: 178.000

Problem: Forvarmer ryker.
Forvarmeren slår seg på som den skal når den passerer under 4 pluss grader. Det som ikke er så bra er at den ryker veldig mye. Det er en konstant røyk fra forvarmer eksosrøret når denne er i bruk.
Hvorfor blir det slik? Er det noe som kan skiftes (service) eller er det en lukket enhet slik at hele forvarmeren må skiftes?

Svar: I de fleste tilfellene så vil dette komme av for mye småkjøring og at dette vil føre til at ekstravarmerens deler blir full av diesel som ikke blir brukt. Dette vil jo føre til at det blir ekstra mye røykutvikling. Noen merker har nye og bedre glødeplugger til varmeren som skal hjelpe, eller man kobler inn en bryter som gjør at kunden selv starter varmeren ved for eksempel langkjøringer. Skifte eller overhaling av varmeren kan også være nødvendig.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
  • Galleripris:
    12 000,-

Runi Langum

Lilje
Lilje
  • Galleripris:
    3 600,-