Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?

Her er den syltynne Mac'en

Apple har sendt noen Macbook Air på rundtur i Europa, vi har fått tak i den...

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Debatten om MacBook Air virkelig er verdens tynneste skal vi ikke gå inn i, men det er i hvert fall den tynneste Mac'en og vi har aldri tidligere sett noen tynnere PC uten kompromisser på funksjonalitet. Og vi har sett en del gjennom årene.

Da vi så den ligge sammenslått på bordet så den ut som en MacBook Pro som hadde punktert. Den har en svak putefasong og ser nesten latterlig tynn ut ved siden av MacBook Pro'ene som sto ved siden av.

Vi vil tro at det er vanskelig å lage en tynnere bærbar, og lurer på om det i det hele tatt er noen vits i. Skjermen er ca 4 mm tykk, og den delen som ligger på bordet må jo være litt tyngre slik at den ikke vipper...Den er i hvert fall uproblematisk å få med seg i veska og virker samtidig solid og fast i fisken. Aller helst ville vi hatt den enda lettere, en halv kilo hadde vært passe (den veier 1,36 kg), men noe må jo også Apple jobbe videre med.

Maskinen er lagt opp til å brukes trådløst og frittstående. De eneste tilkoblingene er for hodetelefoner (det er ikke innebygde stereo høyttalere, bare en ørliten mono-sak), USB og skjermutgang med støtte for DVI, VGA og video via forskjellige adapterkabler. Skulle du ha behov for tilkobling til kablet nettverk finnes det en USB-adapter for dette, som støtter opptil 100 Mbit.For hvem?

MacBook Air er i høyeste grad et fullspekket livsstil-produkt. Det er den perfekte café-maskin, som både er et optimalt praktisk og nyttig produkt med meningsfylte funksjoner, og dessuten viser hvor trendy du er.

Her kan du lese mer om MacBook Air fra lanseringen på MacWorld.

Vi tok litt opp video av maskinen for å vise den fra forskjellige vinkler:

Dersom ikke filmen vises, kan den lastes ned her.


Prisen er 14 290 kroner for 1,6 GHz utgaven med 80 GB disk, mens 1,8 GHz utgaven med SSD koster friske 24 040 kroner. Levering skjer i februar en gang.
Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Pushwagner

Sitting down
Sitting down
 • Galleripris:
  12 000,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
 • Galleripris:
  6 500,-

Eva Langaas

Gult lys
Gult lys
 • Galleripris:
  5 500,-