Påskekonkurranse - vinn speilrefleks!

Publisert: Lørdag 31. mars 2007 kl 06:00

For deg som kjeder deg i påsken eller bare har lyst på et nytt speilreflekskamera, har vi gode nyheter.


Dinside Fylte påskeegg, massevis av kyllinger og en haug av fridager samlet rundt en helg – det er ikke måte på hva Jesu’ korsfestelse og oppstandelse har ført med seg i senere tid. Uansett religion, kjønn eller politisk ståsted, har de fleste fri i påska, og når man har fri har man noen ekstra minutter til overs hver dag. Ekstra minutter å bruke på en liten konkurranse, kanskje?

Her på DinSide drar vi nemlig i gang en påskekonkurranse, der vi foruten dagspremier med gavekort på CD- og DVD-plater fra Zailor.no kan friste med den store gulrota: et splitter nytt speilreflekskamera.

Dagspremiene er sponset av Zailor.no
Dagspremiene er sponset av Zailor.no

Vinneren velger

Og det er ikke hvilket som helst kamera som ligger i potten. Eller jo, det er det faktisk, for siden vi tenkte å dra på oss spanderbuksene selv, lar vi også vinneren få velge hvilket speilreflekskamera han eller hun vil ha, blant følgende modeller:

Canon EOS 400D m/18-55mm (Les vår test)
Nikon D40x m/18-55mm (Les vår test av D40 og les om oppfølgeren her)
Nikon D70s m/18-70mm
Olympus E-400 m/14-42mm (Les vår test)
Pentax K100D m/18-55mm (Les vår test)
Sony Alpha A100 m/18-70mm (Les vår test)

Har du speilreflekskamera fra før? Da spanderer vi optikk til kameraet ditt opp til kr 5.000,- hvis du blir trukket ut som vinner.

Konkurransen er avsluttet. Her er dagsvinnerne:


Dag 1: Tove Knutsen
Dag 2: Øistein Eriksen
Dag 3: Asbjørn Simonsen
Dag 4: Thomas Walle
Dag 5: Ragnhild Gurvin
Dag 6: Tollak Mikal Kaldheim
Dag 7: John Nelvik Lie
Dag 8: Marianne Kjellstad
Dag 9: Anne Lise Fangan
Dag 10: Ellen Kristin Havellen

Snart trekker vi vinneren av speilreflekskameraet blant alle innsendte svar.Konkurranseregler


  • Hver dag i påsken, det vil si fra ”palmelørdag” til 2. påskedag, legger vi ut ti nye spørsmål her på DinSide. I våre hoder skulle det bli 100 spørsmål totalt.
  • Svaret på alle spørsmålene finner du på våre sider.
  • Hvis du svarer på dagens konkurransespørsmål er du med i trekningen om dagpremien, som hver dag er et gavekort fra Zailor.no. Vinnerne av dagpremien vil bli annonsert på denne siden i tide og utide i påsken – vi skal jo tross alt ha litt fri vi også.
  • Dagens oppgaveside vil samtidig inneholde en lenkesamling til artiklene som gir svar på dagens oppgaver. Denne fjernes når det legges ut nye spørsmål – altså vil du i tillegg til å være med i trekningen om dagpremie få en lettere jobb med å løse dagens quiz.
  • Alle som klarer alle dagens spørsmål får et lodd i trekningen om speilreflekskameraet. Trekningen foretas blant alle som har fullført fra og med ”palmelørdag” til og med 2. påskedag klokka 23.59.
  • Det er kun lov til å svare én gang pr person pr dagsoppgavesett. Vi forbeholder oss retten til å trekke ut en vinner til vi finner en som ikke er blitt fanget opp i våre mekanismer for å avsløre juks.
  • Vi kommer selvsagt ikke til å gi bort e-postadressen din; ei heller sende deg nyhetsbrev, Viagra-reklame eller andre uhumskheter.

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til!

kamera

Nye tester på Dinside

Test av batteridriller til under 3.000 kroner

Vi har testet rimelige amatørdriller, og flere er forbausende gode.

TEST: Audi A5

Nye A5 er blitt større, lettere, raskere og mer effektiv.

HP Spectre 13

Ja, den er syltynn, men det merker du verken på ytelsen eller batteritiden.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil