Påskekonkurranse - vinn speilrefleks!

Publisert: Lørdag 31. mars 2007 kl 06:00

For deg som kjeder deg i påsken eller bare har lyst på et nytt speilreflekskamera, har vi gode nyheter.


Dinside Fylte påskeegg, massevis av kyllinger og en haug av fridager samlet rundt en helg – det er ikke måte på hva Jesu’ korsfestelse og oppstandelse har ført med seg i senere tid. Uansett religion, kjønn eller politisk ståsted, har de fleste fri i påska, og når man har fri har man noen ekstra minutter til overs hver dag. Ekstra minutter å bruke på en liten konkurranse, kanskje?

Her på DinSide drar vi nemlig i gang en påskekonkurranse, der vi foruten dagspremier med gavekort på CD- og DVD-plater fra Zailor.no kan friste med den store gulrota: et splitter nytt speilreflekskamera.

Dagspremiene er sponset av Zailor.no
Dagspremiene er sponset av Zailor.no

Vinneren velger

Og det er ikke hvilket som helst kamera som ligger i potten. Eller jo, det er det faktisk, for siden vi tenkte å dra på oss spanderbuksene selv, lar vi også vinneren få velge hvilket speilreflekskamera han eller hun vil ha, blant følgende modeller:

Canon EOS 400D m/18-55mm (Les vår test)
Nikon D40x m/18-55mm (Les vår test av D40 og les om oppfølgeren her)
Nikon D70s m/18-70mm
Olympus E-400 m/14-42mm (Les vår test)
Pentax K100D m/18-55mm (Les vår test)
Sony Alpha A100 m/18-70mm (Les vår test)

Har du speilreflekskamera fra før? Da spanderer vi optikk til kameraet ditt opp til kr 5.000,- hvis du blir trukket ut som vinner.

Konkurransen er avsluttet. Her er dagsvinnerne:


Dag 1: Tove Knutsen
Dag 2: Øistein Eriksen
Dag 3: Asbjørn Simonsen
Dag 4: Thomas Walle
Dag 5: Ragnhild Gurvin
Dag 6: Tollak Mikal Kaldheim
Dag 7: John Nelvik Lie
Dag 8: Marianne Kjellstad
Dag 9: Anne Lise Fangan
Dag 10: Ellen Kristin Havellen

Snart trekker vi vinneren av speilreflekskameraet blant alle innsendte svar.Konkurranseregler


  • Hver dag i påsken, det vil si fra ”palmelørdag” til 2. påskedag, legger vi ut ti nye spørsmål her på DinSide. I våre hoder skulle det bli 100 spørsmål totalt.
  • Svaret på alle spørsmålene finner du på våre sider.
  • Hvis du svarer på dagens konkurransespørsmål er du med i trekningen om dagpremien, som hver dag er et gavekort fra Zailor.no. Vinnerne av dagpremien vil bli annonsert på denne siden i tide og utide i påsken – vi skal jo tross alt ha litt fri vi også.
  • Dagens oppgaveside vil samtidig inneholde en lenkesamling til artiklene som gir svar på dagens oppgaver. Denne fjernes når det legges ut nye spørsmål – altså vil du i tillegg til å være med i trekningen om dagpremie få en lettere jobb med å løse dagens quiz.
  • Alle som klarer alle dagens spørsmål får et lodd i trekningen om speilreflekskameraet. Trekningen foretas blant alle som har fullført fra og med ”palmelørdag” til og med 2. påskedag klokka 23.59.
  • Det er kun lov til å svare én gang pr person pr dagsoppgavesett. Vi forbeholder oss retten til å trekke ut en vinner til vi finner en som ikke er blitt fanget opp i våre mekanismer for å avsløre juks.
  • Vi kommer selvsagt ikke til å gi bort e-postadressen din; ei heller sende deg nyhetsbrev, Viagra-reklame eller andre uhumskheter.

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til!

kamera

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil