(Foto: Adam&Eve Hotels Belek)

(Foto: Adam&Eve Hotels Belek)

Er dette verdens mest sexy hotell?

Publisert: Tirsdag 13. februar 2007 kl 11:30

Verdens mest sexy hotell heter Adam&Eve og ligger i Tyrkia. Skal vi tro egenreklamen.


Dinside Det skal vel mer til enn nakne damer på reklamebildene for å gjøre et hotell sexy? Dette tyrkiske kjempehotellet hevder at de er intet mindre enn verdens mest sexy hotell. Se bildene - er du enig i vurderingen?

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels BelekHvitt, stort og rent, men sexy?

Hotellet er nytt og lekkert. Med hvite, rene linjer og lekker lyssetting skiller det seg nok ut fra de fleste konkurrentene i hjemlandet Tyrkia, der masseturismen for lengst har tatt sitt klamme tak om hotellmarkedet. Hotellet har verdens lengste bar på 88 meter i følge dem selv (kan sikkert stemme) og verdens lengste svømmebasseng (sikkert mulig det også).

Strategisk plassert dame gjør kanskje dette bildet sexy? Hotellarkitekturen er i alle fall langt fra hva som oppfattes som pirrende. (Foto: Adam&Eve Hotels Belek)
Men verdens mest sexy hotell? Se bildene og døm selv.

Den britiske avisen The Observer sendte en journalist dit for hotellets åpningshelg. Han var alene riktignok, og opplevelsen ble kanskje farget av det, men han var uansett ikke imponert, selv ikke av gratis kondomer på badet og langbeinte russiske damer med medfølgende rike menn.

Les den fornøyelige reportasjen her.

Om hotellet

Adam&Eve Hotel Belek ligger ikke langt fra feriebyen Antalya. Hotellet har 434 vanlige rom, alle på 64 kvadratmeter i størrelse. Det finnes også åtte litt større rom (80 kvadratmeter) og 16 standardsuiter på 128 kvadratmeter. Suiter med havutsikt er det åtte av, de er på hele 265 kvadratmeter. Familiesuiter med skogutsikt er det 10
Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt.
Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt. (Foto: Adam&Eve Hotels Belek)

Adam&Eve Hotel Belek

av, de er litt mindre (155 kvadratmeter). Hjørnesuiter er det fire av, alle på 170 kvadratmeter. Hotellet har også en toppsuite på hele 1.000 kvadratmeter, samt flere villaer i diverse størrelser.

Alle utført i hvitt med speil og effektbelysning. Suitene har også egne badstuer. Gjester som bor i villaer eller suiter har tilgang til en egen privat strand. Hver villa har dessuten egen hage med basseng.

Det er selvsagt spa på hotellet, inkludert tyrkisk hamam, massasjer og diverse terapiformer. Det innendørs svømmebassenget er 65 meter langt, det største utendørs bassenget er 104x9 meter.

Rommene koster fra cirka 2.900 kroner per natt.

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels Belektyrkia europa hotell

Nye tester på Dinside

Fem DAB-radioer i budsjettklassen

TEST: Vi har testet fem høyaktuelle DAB-radioer til under 800 kroner.

Pølsa med 30 prosent grønnsaker

Pølsa med 30 prosent grønnsaker.

Samsung UE55KS7005, Sony Bravia KD-55XD8505 og LG 55UH850V

Vi har testet tre høyaktuelle TV-modeller i den populære mellomklassen, og kåret en vinner.

Mest kommentert

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Debatten er stengt mellom 23 og 07, og stenger automatisk 7 dager etter publisering. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til [email protected].

RSS RSS FEEDER:     Hele DinSide  |   DinSide Data  |   DinSide Motor  |   DinSide Reise  |   DinSide Økonomi  |   DinSide Jobb  |   DinSide Bolig  |   DinSide Mobil