Verktøy
 
Sløse-kalkulator
Tør du sjekke?
 
Forbrukslån
Hva koster det egentlig?
 (Foto: Adam&Eve Hotels Belek)
(Foto: Adam&Eve Hotels Belek)

Er dette verdens mest sexy hotell?

Verdens mest sexy hotell heter Adam&Eve og ligger i Tyrkia. Skal vi tro egenreklamen.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Det skal vel mer til enn nakne damer på reklamebildene for å gjøre et hotell sexy? Dette tyrkiske kjempehotellet hevder at de er intet mindre enn verdens mest sexy hotell. Se bildene - er du enig i vurderingen?

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels BelekHvitt, stort og rent, men sexy?

Hotellet er nytt og lekkert. Med hvite, rene linjer og lekker lyssetting skiller det seg nok ut fra de fleste konkurrentene i hjemlandet Tyrkia, der masseturismen for lengst har tatt sitt klamme tak om hotellmarkedet. Hotellet har verdens lengste bar på 88 meter i følge dem selv (kan sikkert stemme) og verdens lengste svømmebasseng (sikkert mulig det også).

Strategisk plassert dame gjør kanskje dette bildet sexy? Hotellarkitekturen er i alle fall langt fra hva som oppfattes som pirrende.
Strategisk plassert dame gjør kanskje dette bildet sexy? Hotellarkitekturen er i alle fall langt fra hva som oppfattes som pirrende. (Foto: Adam&Eve Hotels Belek)
Men verdens mest sexy hotell? Se bildene og døm selv.

Den britiske avisen The Observer sendte en journalist dit for hotellets åpningshelg. Han var alene riktignok, og opplevelsen ble kanskje farget av det, men han var uansett ikke imponert, selv ikke av gratis kondomer på badet og langbeinte russiske damer med medfølgende rike menn.

Les den fornøyelige reportasjen her.

Om hotellet

Adam&Eve Hotel Belek ligger ikke langt fra feriebyen Antalya. Hotellet har 434 vanlige rom, alle på 64 kvadratmeter i størrelse. Det finnes også åtte litt større rom (80 kvadratmeter) og 16 standardsuiter på 128 kvadratmeter. Suiter med havutsikt er det åtte av, de er på hele 265 kvadratmeter. Familiesuiter med skogutsikt er det 10
Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt.
Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt. (Foto: Adam&Eve Hotels Belek)

Adam&Eve Hotel Belek

av, de er litt mindre (155 kvadratmeter). Hjørnesuiter er det fire av, alle på 170 kvadratmeter. Hotellet har også en toppsuite på hele 1.000 kvadratmeter, samt flere villaer i diverse størrelser.

Alle utført i hvitt med speil og effektbelysning. Suitene har også egne badstuer. Gjester som bor i villaer eller suiter har tilgang til en egen privat strand. Hver villa har dessuten egen hage med basseng.

Det er selvsagt spa på hotellet, inkludert tyrkisk hamam, massasjer og diverse terapiformer. Det innendørs svømmebassenget er 65 meter langt, det største utendørs bassenget er 104x9 meter.

Rommene koster fra cirka 2.900 kroner per natt.

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels Belek


Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

 • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
 • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Odd Nerdrum

Ettårsdagen
Ettårsdagen
 • Galleripris:
  20 000,-

Silvia Papas

Miami vice
Miami vice
 • Galleripris:
  7 000,-

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
 • Galleripris:
  2 200,-