Jenters kjønnsorgan er også forskjellige

Faktisk er det nok slik at kvinnelige kjønnsorgan blir så forskjellige og så personlige både i form, størrelse og faktisk også farge, at det for det kjærlige øye skulle være mulig å skille et kjent skritt fra et ukjent, uten å se resten av kroppen.

Annonse
Nettkatalogen.no
Telefon- og bedriftskatalog

DinSide Jenters kjønnsorgan er også forskjellige

Faktisk er det nok slik at kvinnelige kjønnsorgan blir så forskjellige og så personlige både i form, størrelse og faktisk også farge, at det for det kjærlige øye skulle være mulig å skille et kjent skritt fra et ukjent, uten å se resten av kroppen.

Av Esben E.P. Benestad

Vi mennesker er så like at vi på langt hold kan gjenkjenne hverandre som mennesker. Det er både bra og nyttig. Samtidig er det slik at alle mennesker er forskjellige. Det gjør det mulig å gjenkjenne de vi kjenner, de vi er
glad i og for den sakens skyld også de vi helst vil unngå å treffe.
Ulikhetene går fra å nevne noe på detaljer som neser, overarmer, hårfester, bryster, rumper, lår og kjønnsorganer.

Med hensyn på det siste har mye vært spurt og mye svart når det gjelder penis form og størrelse. Langt mindre er beskrevet om kvinners kjønnsorganer. Rett nok har vi uttrykk som bollemus og flaggermus , men hva betyr nå egentlig det, og hvordan er det egentlig med klitoris? Er den lik fra kvinne til kvinne?
Nei, det er den ikke. Klitoris kan variere betydelig i størrelse, uten at den derfor er unormal på noen måte. Den kan være stor som en bitteliten penis (1-2 cm) når den står, og den kan være liten som en ert.

Klitoris kan være helt dekket av forhud, og den kan ligge nesten blottet. Den kan være avlang og bred. Den varierer i det hele tatt like mye som for eksempel peniser gjøre det, selv om målestokken er en annen. I tillegg kan altså de store kjønnsleppene være tykke, kraftige eller mer tynne og avflatet. De så kjønnsleppene kan hos noen være beskjedne og nesten gjemme seg mellom de store, mens hos andre henger de fritt og flagrende.

Faktisk er det nok slik at kvinnelige kjønnsorgan blir så forskjellige og så personlige både i form, størrelse og faktisk også farge, at det for det kjærlige øye skulle være mulig å skille et kjent skritt fra et ukjent, uten å se resten av kroppen. La imidlertid dette siste stå som en målestokk, ikke som en konkret oppfordring.
Når det gjelder virkelig å kjenne hverandre igjen, er det klart mest hensiktsmessig å se hverandre i øynene!

Les mer om:

Diskutér dette temaet

Velkommen til diskusjon på DinSide. Meld gjerne fra hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at debattantene holder seg til temaet. Det er ingen selvfølge å få publisert innlegg her, og DinSide forbeholder seg retten til å slette/moderere innlegg uavhengig av innhold. Har du kommentarer til måten redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende, må du gjerne ta kontakt på tips@dinside.no. Mellom 23 og 07 vil debatten være stengt, og den stenger automatisk 14 dager etter publiseringsdato.

Vær obs på at vi vil fjerne innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger

Mer om vilkårene her

Mest populære nå:

Se alle bilder

Tone Flesche

Kattevask
Kattevask
  • Galleripris:
    2 200,-

Nico Widerberg

Familie
Familie
  • Galleripris:
    6 500,-